Skocz do zawartości
e!

gdzie mozna kupic magnesy i dobre glosniki w wawie

Rekomendowane odpowiedzi

chodzi mi o sklep nie o cos typu allegro

chce przerobic sobie kolumienki i potrzebuje sklepu z hi edowymi glosnikami jaki sklep mozecie polecic ?? i jakis gdzie mozna kupic mocne magnesy i jest duzy wybor plis podac adres albo telefon

z gory thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasy to zaley ile beda kosztowac glosniki bo mam sobie kupic odtwarzacz mp3 ale jak beda drogie to moge z niego zrezygnowac

jakie sa dla mnie hi-end ?? nie wiem dlatego szukam sklepu gdzie bede mial pewnosc ze tam tylko hi-end sa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepsze glosniki na wolumenie to Tesla, ale to nie hi-end ... zdajesz sobie sprawe ze nie mozesz sobie wymienic glosnikow ot tak byleby tylko srednica pasowala ?

a mi sie wydawalo ze tonsil :wink: :?:
teoretycznie tak ale na wolumenie jest cala masa podrobek tonsila takze bym z tym uwazal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak wiem o tym ale membrany w niskotonowych sie popsuly i kce je wymienic na jakies dobre

jakie firmy produkuja najlepsze glosniki chodzi mi o jaksc dzwieku nie moc

No przecież dostałeś linka !.

Jeśli tylko masz odpowiednią ilość gotówki i tak bardzo zależy Ci na jakości to znajdziesz tam czego szukasz - to światowa czołowka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AkustyK

ul. Grzybowska 5/309, 00-132 Warszawa,  

tel./fax (22) 624 18 73, 0601 34 18 73

http://www.akustyk.com.pl

ten sklep to prywatne mieszkanie w bloku ! (albo zly adres )

bylem tam i zero reklamy ani zadnych informacji tylko narmalne dzwi jak do normalnego mieszkania, dzwonilem dzwonkiem ale nikgo nie było pytalem sie portiera i powidzial ze tam nie ma zadnego sklepu :( macie cos innego ? chodzi mi o sklep normalny nie internetowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi