e! Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 chodzi mi o sklep nie o cos typu allegro chce przerobic sobie kolumienki i potrzebuje sklepu z hi edowymi glosnikami jaki sklep mozecie polecic ?? i jakis gdzie mozna kupic mocne magnesy i jest duzy wybor plis podac adres albo telefon z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 jakie firmy to dla Ciebie hi-end i ile kasy masz na kolumny DIY ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e! Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 kasy to zaley ile beda kosztowac glosniki bo mam sobie kupic odtwarzacz mp3 ale jak beda drogie to moge z niego zrezygnowac jakie sa dla mnie hi-end ?? nie wiem dlatego szukam sklepu gdzie bede mial pewnosc ze tam tylko hi-end sa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 nie chce Cie obrazac, bron Boze, ale mysle ze sobie nie poradzisz ze zmiana tych kolumn ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 AkustyK ul. Grzybowska 5/309, 00-132 Warszawa, tel./fax (22) 624 18 73, 0601 34 18 73 http://www.akustyk.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e! Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 dam rade :D tylko czy na volumenie dostane dobre glosniki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 najlepsze glosniki na wolumenie to Tesla, ale to nie hi-end ... zdajesz sobie sprawe ze nie mozesz sobie wymienic glosnikow ot tak byleby tylko srednica pasowala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 najlepsze glosniki na wolumenie to Tesla, ale to nie hi-end ... zdajesz sobie sprawe ze nie mozesz sobie wymienic glosnikow ot tak byleby tylko srednica pasowala ?a mi sie wydawalo ze tonsil :wink: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e! Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 tak wiem o tym ale membrany w niskotonowych sie popsuly i kce je wymienic na jakies dobre jakie firmy produkuja najlepsze glosniki chodzi mi o jaksc dzwieku nie moc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 najlepsze glosniki na wolumenie to Tesla, ale to nie hi-end ... zdajesz sobie sprawe ze nie mozesz sobie wymienic glosnikow ot tak byleby tylko srednica pasowala ?a mi sie wydawalo ze tonsil :wink: :?:teoretycznie tak ale na wolumenie jest cala masa podrobek tonsila takze bym z tym uwazal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 a podrobki to standart :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 tak wiem o tym ale membrany w niskotonowych sie popsuly i kce je wymienic na jakies dobre jakie firmy produkuja najlepsze glosniki chodzi mi o jaksc dzwieku nie moc No przecież dostałeś linka !. Jeśli tylko masz odpowiednią ilość gotówki i tak bardzo zależy Ci na jakości to znajdziesz tam czego szukasz - to światowa czołowka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 no to membrany mozna wymienic .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e! Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 AkustyK ul. Grzybowska 5/309, 00-132 Warszawa, tel./fax (22) 624 18 73, 0601 34 18 73 http://www.akustyk.com.pl ten sklep to prywatne mieszkanie w bloku ! (albo zly adres ) bylem tam i zero reklamy ani zadnych informacji tylko narmalne dzwi jak do normalnego mieszkania, dzwonilem dzwonkiem ale nikgo nie było pytalem sie portiera i powidzial ze tam nie ma zadnego sklepu :( macie cos innego ? chodzi mi o sklep normalny nie internetowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 jak chcesz HI-END to zapoznaj sie z ta oferta http://akkus.com.pl/glosniki/glosniki.php , duzy wybor, głosniczki ladnie opisane z charakterystykami i jak cos ci podpasuje to lec na miasto szukac:) chociaz mam wrazenie ze nie o taki hi-end Tobie chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e! Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 hmm tam jest troche drogo ale thx :D a jakies sklepy z magnesami ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...