lukair Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ok chce sobie kupic cos z dwojga tylko nie wiem co. Z MD to produkty sony bankowo, natomiast z MP3 nie mam pojecia(ale chodzi mi o te modele 40GB typu creative zen). Tzn. moze ktos z was ma obeznanie w wadach i zaletach obu i co oplaca sie kupic. Tzn co sie mniej psuje i ogolnie co poleca. Jesli byscie jakis model rzucili tu to tez by bylo extra. Poki co wyszukalem taki fajny model MD: NF610 natomiast MP3 to creative Zn Xtra. Moze macie inne propozycje? Dzieki z gory lukair[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 czekaj na Hi-md. chyba, że masz kogoś, kto Ci ściągnie ze stanów. tam za 200 dolców masz 1giga płytke, transfer w obie strony- dowolne pliki usb2.0 itd poszukaj na necie. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukair Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 A jak jest z radiem. Czy jak kupie w USA to radio tez bedzie u nas odbierac? Bo nie wiem jak z czestotliwosciami. pozdro lukair Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 tam też jest wysoki zakres fm (87.5-108Mhz). To światowy standard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...