dzi Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 W ogole nie znam sie na OC wiec moze to jakis banal bedzie, patrzalem w przyklejone ale to nowsze procki a wszystkich modyfikacji mozliwych duronow nie mam mocy czytac. Problem jest taki, mam niby durona 750, kupilem w komisie. Pierwszy raz na plycie Transcend byl wykryty normalnie jako 750 i tak wszystko chodzilo. Potem wkladalem go w MSI i ta wykrywala go jako 700. Wczoraj zauwazylem, ze na Transcendzie tez mam 700 8O . Nie wiem czy bylo tak od poczatku po powrocie z MSI a ja przegapilem czy dopiero wczoraj mi tak go wykryla. Tak czy siak, czy jest jakas modyfikacja czy cos, ktora moze byl potraktowany ten proc a teraz mi "znikla"? Jakies olowki czy cos? Sory za ogromny laicyzm no ale jestem calkiem nie w temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 a zobacz co jest napisane na takiej malej czarnej tabliczce na procu !!! to wszystko ci wyjasni czy jest 700 czy 750 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 a zobacz co jest napisane na takiej malej czarnej tabliczce na procu !!! to wszystko ci wyjasni czy jest 700 czy 750 nic bo ten duron nie ma takiej czarnej tabliczki a czestotliwosc cpu wypisana jest laserem na rdzeniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 nie ma ?? ups ale zmoka ;) a liczylem ze ma bo moja stara 600 chyba ...... no tak miala na rdzeniu napisane (moj blad) to niech wyczyta z rdzenia jakiz to problem, no chyba nikt tego nie zeskrobal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 nie ten dzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 nie ten dzialdlaczego nie ten dzial :?: duron to tez AMD (nawet 750-tka) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 od tego jest chyba http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=23 - zdaje mi sie.... kazdy kto juz troche wie ma wlasnie dzial platforma amd a nie podstawowe zagadnienia!!!!! PS. hmmm nie wiedzialem ze duron to AMD :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 PS. hmmm nie wiedzialem ze duron to AMD :lol: coz za sarkazm w glosie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...