radeon9800 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 witam wszystkich mam do was pytanie czy da się moze wytuningowac karte chodzi mo o cos takiego ze np.zanosze go do jakies firmy i oni robia cos z moja karta graficzna ze podnoszo mi zegar np. o 100mhz na pamieci oczywiscie bez podkrecenia.Moja karta to PALIT DAYTONA GEFORCE 4ti 4200 128mb 128 bit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Ale palnołeś 8O :lol: sam sobie mozesz podkrecic karte ale jak chcesz szalec to moge ci wysłac specjalna płytke i na której bedzie program do podkrecania softwarowo a wycenie swa usługe na 100 zeta :lol: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 czytać nie umiesz on nie chce podkręcać, jeszcze się coś spali albo co niewiadomo, on chce żeby dać mu link do profesjonalnej firmy która mu tą kartę wytiuninguje i zwiększy osiągi ps. tak się skąłda że mam adres do osoby która się tym zajmuje hq12@o2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 No tak a tak z ciekawosci duzo ta "firma" bierze za taka usługe ?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 vadeer@poczta.fm ta firma bierze stosunkowo malo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 buzzy.buzzy@interia.pl a ta firma bierze jeszcze mniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 witam wszystkich mam do was pytanie czy da się moze wytuningowac karte chodzi mo o cos takiego ze np.zanosze go do jakies firmy i oni robia cos z moja karta graficzna ze podnoszo mi zegar np. o 100mhz na pamieci oczywiscie bez podkrecenia.Moja karta to PALIT DAYTONA GEFORCE 4ti 4200 128mb 128 bit. Jedno wyklucza drugie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 hahahaha, ale topic :D ps. firma: yoshi_tom@go2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Aby na stałe ustawić zegary wyższe niż standardowe musisz zgrać bios swojej karty programikiem nvflash- następnie edytować bios (xbiosedit czy jakoś tak)- ustawić wybrane częstotliwości dla GPU i MEM. Tak spreparowany biosem flasciach!esz kartę i gotowe- na dzień-dobry masz podkręcone częstotliwości. IMO o to pytał radeon9800 8) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 sam tego nie zrobi dlatego pytal sie o "firmy"... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 No jak firymy to ja podam też taką jedną tanią socham1@op.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 niech zrobi przetarg na wykonawstwo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...