Skocz do zawartości
radeon9800

PALIT DAYTONA TUNING

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich mam do was pytanie czy da się moze wytuningowac karte chodzi mo o cos takiego ze np.zanosze go do jakies firmy i oni robia cos z moja karta graficzna ze podnoszo mi zegar np. o 100mhz na pamieci oczywiscie bez podkrecenia.Moja karta to PALIT DAYTONA GEFORCE 4ti 4200 128mb 128 bit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale palnołeś 8O :lol: sam sobie mozesz podkrecic karte ale jak chcesz szalec to moge ci wysłac specjalna płytke i na której bedzie program do podkrecania softwarowo a wycenie swa usługe na 100 zeta :lol: :ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytać nie umiesz on nie chce podkręcać, jeszcze się coś spali albo co niewiadomo, on chce żeby dać mu link do profesjonalnej firmy która mu tą kartę wytiuninguje i zwiększy osiągi

ps. tak się skąłda że mam adres do osoby która się tym zajmuje hq12@o2.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszystkich mam do was pytanie czy da się moze wytuningowac karte chodzi mo o cos takiego ze np.zanosze go do jakies firmy i oni robia cos z moja karta graficzna ze podnoszo mi zegar np. o 100mhz na pamieci oczywiscie bez podkrecenia.Moja karta to PALIT DAYTONA GEFORCE 4ti 4200 128mb 128 bit.

Jedno wyklucza drugie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aby na stałe ustawić zegary wyższe niż standardowe musisz zgrać bios swojej karty programikiem nvflash- następnie edytować bios (xbiosedit czy jakoś tak)- ustawić wybrane częstotliwości dla GPU i MEM. Tak spreparowany biosem flasciach!esz kartę i gotowe- na dzień-dobry masz podkręcone częstotliwości.

IMO o to pytał radeon9800 8) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...