kubiack Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 no wiec zamierzam kupic dysk 80 gb serial ata no i nie wiem ktory bylby lepszy- wspomniany samsung spinpoint 80gb sata 8mb cache czy odpowiednik seagate'a(barracuda 80gb sata 8mb cache)????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 samsung naj naj najlepszy, w niektórych testach 2MB samsung rozwala seagate i maxtora i caviara z 8mb cache. z resztą o tych dyskach już było setki razy. dobre są jeszcze podobno hitachi ale kij tam je wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Ja mam Hitachi z 2mb cachu no i sądząc po danych z hdtach (link do tematu o wydajności dysków http://in4.pl/nb_forum.htm?forum_id=1&post_id=14938 ) ładnie bije inne dyski. Słychać go tylko jak się włącza i wyłącza, w czasie pracy (zapisu czy odczytu) niesłyszalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...