uniu Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Witam, Mam problemy z prawidłową kofiguracją wszystkich głośników. Mam jak w temacie głośniczki Creativa P580 5.1. Do tej pory używałem SB Live!. Chciałbym podłączyć, bardzo chwalonego SoundStorma. Przede wszystkim probowalem sterownikow na plytce i jakis nowszych, i dzieje sie to samo. A teraz meritum. Podpinam tak : - line out - przednie głosniki - surrond - tylnie - center - centralny i subbuffer - line in - nie uzywany - microfon - nie uzywany Przede wszystkim bez efektu "środowiska" nie slychac tylnich głośników, a te efekty bardzo mi nie odpowiadaja. (nie mogą działać wszystkie głośniki bez zadnych efektow? w Live! moza bylo ustawic brak efektow i slychac bylo wszystkie glosniki, przynajmniej przednie, tylnie i subbbuffer) Nie wiem dlaczego jak wylacze efekty to np. w winampie nie slychac tylnich głosnikow. Pozatym podczas testu ustawień microfonu słyszalny jest szum z przednich , tylnich , natomiast z centralnego slysze pisk !. Bardzo proszę o pomoc, nie wiem jak ustawić tą dzwiękówke. Może ktoś ma takie głośniczki i działa na Sound Stormie, jakieś wskazówki, pomocne rady, jakies inne sterowniki. Będę wdzięczny za pomoc. :?: P.S. Przeglądałem FAQ , ale mojego problemu nie znalazłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Hmm, w AC`97 to aby w winampie mieć muzę na wszystkie głośniki to przy pligunach output musiałem zaznaczyć "allow hardware acceleration", może z ss tosamo trzeba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uniu Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ok, juz ustawilem, wszystko dziala dokladnie tak jak chcialem. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Jak będziesz miał jakieś problemy to najpierw zapraszam tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33457 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...