ducat Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Otóz mój problem wygląda nastepująco, mam nagrane kilka sesji na płytce cd-r jednak dostęp mam tylko do ostatniej sesji. W pracy niema problemu w 98 jest tak ze klikam prawym na ikonce napędu, wybieram volumine i po sprawie, ale w domu mam XP prof i tego niema. jak dostać się w XP do poprzednich sesji. (w domu też mam nagrywarkę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zrob tak: prawy przycisk na naped CD -> wlasciwosci -> zakladka sprzet -> zaznaczasz naped -> wlasciwosci i na gorze pozniej masz zakladke woluminy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Próbowałem tego i niestety widzi tylko ostatnia sesję, nie wiem co jest nietak!!! Moze jest jakiś specjalny program dzięki któremu można by odzyskać poprzednie sesje, jak nie to odzyskam w pracy i nagram wszystko jako jedną sesję - ale na przyszłość przydałby sie taki program. :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ja zrobiłbym to tak: 1. Pozrzucał bym wszystkie sesje po kolei np. Alcoholem albo czymś podobnym do obrazów cd. 2. Potem z pomocą np. Daemon Tools skopiowałbym dane z tych obrazów na dysk. 3. I potem nagrał wszystko w jednej sesji. Z drugiej strony nie wiem skąd Ci się bierze ten problem. Mi WinXP Pro normalnie odczytuje płyty wielosesyjne. Może problem nie tkwi w systemie a w zbyt starym cedeku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Źle nagrana płytka lub przedpotopowy cd-rom co CDR nie czytuje - innych możliwości nie widzę. Nagraj płytkę jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...