frstjob Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Uczczenie pamięci, nie jest głupim tematem, moim zdaniem świadczy to o szacunku dla jego osoby i poniekąd dojrzałości użytkowników (jako człowieka). Aktualnie w telewizji pokazywanych jest sporo materiałów dotyczących życia Jacka Kuronia, szeregu jego wypowiedzi nie widziałem aż do dzisiaj, brakuje Nam w kraju teraz takich osób (które istaniały by na forum politycznym), NAPRAWDĘ brakuje. [`] :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Rest In Peace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Widze ze tu sie zaczynna robic wojna :/ SPokojnie bez wyzywanek. Ja tam tez nie jestem za zakladaniem takich topicow, ale jesli juz ktos chcial sie pochwalic ze ktos zmarl, to rzeczywiscie bede musial zalozyc topic cmentarz zmarlych i tam kazdy bedzie mogl sie wyzalic. Wkoncu co jeden topic to nie 10 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 wunat, to powiedz i oswiec mnie kim byl kuron bo imo kuron byl debilem, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 wunat, to powiedz i oswiec mnie kim byl kuron bo imo kuron byl debilem, Structor .... zachowajmy nerwy na egzaminy :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ja to olewam bo i tak nie zdam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Myslalem ze jestem sam w tych pogladach Structor ;] Wg. mnie topic nadaje sie do zamkniecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...