Gip11 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Witam!!Kupilem od kumpla SET610 w plusie...ja mam karte ERY i niechcial bym zmieniac numeru...mam prosbe wiecie moze w jaki(najlepiej free)sposob mozna zdjac simlocka z tego telefonu...aha mam kabel...z gory dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Za free nie zdejmiesz, bo nie ma generatorow kodow po imei, mozesz sciagnac sima kablem 'terminator'... Idz do "punktu zdejmowania simlockow" i Ci zdejma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Gip11, SE to nie nokia gdzie mozesz zdjac simlocka nawet przez przypadek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gip11 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Dzieki za odp...wydawalo mi sie zawsze ze jak ma sie kabel do telefonu to mozna bez problemu sciagnac simlock-a.....jednak jak by ktos mial jakas stronke www z progamami do lamania simlockow w SE to milo bym prosil o podanie... :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Nie wiem czy nie zrozumiales czy tylko sie przekomarzasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...