turtle79 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Witam! Mam Sound Blaster Live 5.1 Digital i problem. O ile sterowniki dostarczone razem z kartą działają, o tyle żadne inne nie chcą. Ściągam sobie najnowsze stery ze strony Creative, ale przy instalacji pojawia mi się komunikat, że w systemie nie ma żadnej karty dźwiękowej :?: O co chodzi? Jeśli to pomoże to jadę na Win Xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Wykrywa ci karte w systemie?? spróbój zainstalowac sterowniki manualnie tzn. w menadżerze urządzeń kliknij na karte dzwiekową i daj aktualizuj sterownik a potem podaj ściezke dostępu do pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Niestety sterów Creative nie da się zainstalować w żaden sposób. Ale załatwiłem sprawę inaczej-zainstalowałem stery kx. Gra jak marzenie. Anyway thanx. A Creative może mnie cmoknąć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Tylko ze stery Kx Projekt nie dają efektu EAX w grach z tego co wiem, chyba ,że nie grasz..ale dziwne że nie możesz zainstalować, musi sie dac jakoś, szkoda że nie mam tego kompa bo bym ci zainstalowal na bank. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Ale z tymi sterownikami z płyty dostarczonej z kartą były jeszcze inne problemy. W niektórych grach nie było dzwięku albo mowy postaci, czasami były jakieś trzaski. Co do EAX to nie wiem. Jeśli ktoś wie czy kx dają efekt EAX, niech się podzieli tą wiedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Już znalazłem.Kx dają efekt EAX, ale częściowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...