Skocz do zawartości
Gość

Statystyki 16-06-02004

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dzisiejsze statsy:

Ranking

Ranking wg aktywnosci

Statystyki ogólne Tweak

Ranking teamów w Polsce

Tweak vs Barwkomp

Rywalizacje:

A[tlon] TEAM & ARAGORN vs Bydgoszcz Team

A[tlon] TEAM & ARAGORN vs masash&przyjaciele

Olsztyn AMD Team vs uff...AR

Olsztyn AMD Team vs Forest kila zbila & Bartex16 & Muczos Kozaks TEAM

Vadeer Team vs reszta świata :)

Konkurs (od 1 czerwca):

Dołączona grafika

Przyszlotygodniowe (i dalsze) staty stoja pod znakiem zapytania... Podobno maja nam w akademcu 20 czerwca net odlaczac, bo admini musza switche pozdawac na wakacje (zeby sobie ktos nie przyszedl i nie zakosil ze skrzynek) wiec nie wiem jak to bedzie... zeby bylo weselej, uczelnia odlacza na wakacje serwa (nie wiem na jaki czas dokladnie), na ktorego do tej pory ladowalem pliki, wiec nie bede mial gdzie tego hostowac :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda że te staty mnie nie łapia o zmieniałem nazwe ostatnio :P bo juestem na szczytach wydajności :D

Ha.. teraz wychodzi kto uwaznie czytal :) Pisalem, ze wykres konkursowy uwzgledni zmiane nazwy, ale osoba, ktorej konto zmienia nazwe proszona jest o wyslanie PM'a do mnie ze stara i nowa nazwa (co do literki ;]), bo ja nie mam czasu ani ochoty na to, zeby sprawdzac za kazdym razem czy ktos zmienil nazwe czy nie.

wiki-yu: masz racje.. Jeden zawiera sie w drugim, ale czy to zle? Moze Olsztyn Team czy Forest Killa zbilla... nie chca, zeby ich wykres zasmiecali inni :) maja wiec swoj :>

makakus: odezwij sie do mnie na GG#255706 ustalimy szczegoly :]

p.s. tam na gorze sa linki i one nie dzialaja...

Grr... a co pisalem jak sie pierwszy raz pojawily te statystyki? Ze te linki dzialaja tyko u mnie, to co wrzucam to jest wersja statyczna, wchodze sobie na kazda podstrone i daje Save, wiec nie ma prawa dzialac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda że te staty mnie nie łapia o zmieniałem nazwe ostatnio :P bo juestem na szczytach wydajności :D

Ha.. teraz wychodzi kto uwaznie czytal :) Pisalem, ze wykres konkursowy uwzgledni zmiane nazwy, ale osoba, ktorej konto zmienia nazwe proszona jest o wyslanie PM'a do mnie ze stara i nowa nazwa (co do literki ;]), bo ja nie mam czasu ani ochoty na to, zeby sprawdzac za kazdym razem czy ktos zmienil nazwe czy nie.

ok pm już poszedł sorry że sparwiam kłopot ale zawsze byłem trudnym dzieckiem :P :twisted: :twisted: :twisted:

ps. peace love and more WU a jednostke wysłac to sukces raz na bardzo rzadko sie uda tak jest od wczoraj :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

info ze strony seti :

"Data Server Status

The data server is up and running, but dropping connections

Right now the data server machine is up, but not all clients are able to connect. This is due to our server being swamped with requests, and usually happens right after a server outage, or if there are greater network/database problems we are currently trying to fix. Please try connecting later.

For more information about previous outages, please check our Technical News page."

mam nadzieje że naprawią wszytko zanim mi sie jednostki skończą :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje że naprawią wszytko zanim mi sie jednostki skończą :/

hehe trza sobie zrobić spory zapas -> ja mam na tydzień (znaczy 14WU) tylko gorzej jak wymienię na dniach proca to mi sie skończą dość szybko lol a tak właściwie to chyba normalne że raz w m-cu jest przerwa w działaniu serwerków Seti.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok pm już poszedł sorry że sparwiam kłopot ale zawsze byłem trudnym dzieckiem :P  :twisted:  :twisted:  :twisted:  

Juz po klopocie ;)

wiki-yu: na kalkulatorze liczysz, ze 14WU Ci starcza na tydzien? :D Tyle to ja prawie ze dziennie przeliczam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem ustawione na 15 w zapasie teraz żal, że nie na więcej 3 już policzone i 3 trzy do pobrania, teraz Duron @2100 liczy WU 3h - 2h 40min tak, że za dwa dni pupa blada.

Na Bartku jeszcze gorzej 2 do wysłania a 5 do pobrania a zapas był ustawiony na 10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a ja się dziś przeszedłem po ludzikach i zebrałem... prawie 200 WU :D :D może komuś od nas z teamu (Forest...) się skończyły jednostki ? zapraszam na emila :D

ciekawi mnie tylko to czemu ludzie którzy mają seti w gdzieś ciągle trzymają klienty i cache na dyskach ? ale to dobrze widać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a ja się dziś przeszedłem po ludzikach i zebrałem... prawie 200 WU :D :D może komuś od nas z teamu (Forest...) się skończyły jednostki ? zapraszam na emila :D  

ciekawi mnie tylko to czemu ludzie którzy mają seti w  gdzieś  ciągle trzymają klienty i cache na dyskach ? ale to dobrze widać :D

hehe u nas Sikor ma 150WU jakby nam zabraklo ;]

jeszcze dojdzie do tego ze ludzie beda kupowali jednostki ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

plizzzzzzzzzz

niech mi ktos wysle z 10 jednostek...

znowu nie moge wyslac jednostek a co wiecej stracilem nawet 3 jednostki bo zauwazylem ze jak wysyla i nastpai jakas dziwna sytuacja to kasuje wynik i tyle...

uzywam setistash jesli to ma znaczenie...

tak 10 jednostek wystarczy... na dzien

vadeer@poczta.fm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...