Heat Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Ja bym sie tak niecieszył, bo z listy wynika że to nie współpracuje z nforce2, za to z via jak najbardziej Czyli ogolnie porazka... A tak z drugiej strony to na kij komu taki cos na VIA :/ No chyba tylko zeby sie dowartosciowac ze mozna pamieci hajczyc :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Ja bym sie tak niecieszył, bo z listy wynika że to nie współpracuje z nforce2, za to z via jak najbardziej a to niby jaki chipset Abit NF7 v.2 3.4V Y Abit AN7 3.4V Y MSI K7N2 3.3V Y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Tak szczerze mówiać zabierająć sie za ekstremalne kręcenie to pieprze taki bajer i wole sobie zrobić moda samemu, metodami klasycznymi, większa adrenalina i większa satysfakcja jak wszystko działa jak należy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszek Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Ja bym sie tak niecieszył, bo z listy wynika że to nie współpracuje z nforce2, za to z via jak najbardziej No nie calkiem, bo z Abitem NF7 v2 czy MSI K7N2, ktore sa na nforce, dziala. Poprostu nie sprawdzili na wszystkich plytach, przynamniej tak pisza goście z OCZ na roznych forach. W Stanach juz byla premiera w sklepach...rozeszly sie wszystkie w ciagu dwoch dni. Przynajmniej w eXcaliberPC http://www.excaliberpc.com/product_info.ph...roducts_id=3905 mimo, ze cena byla wyzsza od planowanej...59$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...