boofi Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Witam mam taką sprawę ! kumpel chce kupić nagrywarkę dla "archiwizowania" gier PS2 na DVD-r oczywiście !! niektórzy konsolowi "znawcy" polecają mu PIONEERA 107 (czy cuś takiego) a ja sie pytam czy Lite-ON SOHW-812S nie starczy ?? (wolno nagrana płyta mozliwe ze na verbatimach albo podobnym dobrym nośniku ...a moze jakims lepszym...) szukałem w starszych postach ale nic na ten temat nei znalazłem .. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boofi Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 chyba nikt nic nie wie ...chyba nikt nic nie wie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Poszukaj na forum serwisu www.cdrinfo.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boofi Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 dzięki ! ale już szukałem - rtzn kumpel szukal (bo to on jest zainteresowany) nawet cos tam napisali .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...