Dexter Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Juz trzeci temat zalozony przeze mnie zostal skasowany grrrr.. Jak tak dalej pojdzie to wyniose sie z tego forum. Po to jest forum zeby dyskutowac a nie kasowac tematy po 5 min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 no to masz problem.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Ja nie mam problemu. Wkurzylem sie tylko bo namazalem troche na temat Hammera i nikt nie mial okazji przeczytac bo cenzura zadzialala. Widac dla niektorych AMD to zbyt swieta rzecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 [...] Jak tak dalej pojdzie to wyniose sie z tego forum. [...] :arrow: nikt Cie tutaj nie trzyma na sile. zycze szerokiej drogi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Ja nie mam problemu. Wkurzylem sie tylko bo namazalem troche na temat Hammera i nikt nie mial okazji przeczytac bo cenzura zadzialala.Widac dla niektorych AMD to zbyt swieta rzecz.Może były tam jakies bluzgi i moderator mial powod? Raczej bez powodow nie wywala sie tematow dyskusji. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Ani jednego bluzga troche informacji technicznych ot co. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Ani jednego bluzga troche informacji technicznych ot co.Poszło już pytanko do moderatorow o co biegnie, jutro bede cos wiedzial. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Poszło już pytanko do moderatorow o co biegnie, jutro bede cos wiedzial.Na razie żaden z moderatorow sie nie przyznaje :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...