Kazik70 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Poszukaje taniej i cichej pompki do akfarium. Poczytałem troche na forum. I chciałem kupić sobie pompke Aquael model AQUA JET PFN 650. Nigddzie jednak u siebie nie moge jej dostać, a że strony Aquaela są problemy z jej zamówieniem. Teraz zastanawiam się nad Atmanem 305. Z tego co wyczytałem jego wydajnośc jest zbliżona do pompki Aquaela 600l ale bardziej się grzeje. Czy nie zawiodę się na tej pompce? A może znacie jakieś sklepy internetowe gdzie można kupić tego Aquaela? Ewentualnie zadowole się jeszcze inną pompką aby była tania i cicha. Nie musi być wydajna (mała chłodniczka i wiercony blok wodny). Jeszcze raz podkreślam że bardzo zależy mi na ciszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 IMO Atman zdecydowanie lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 sam mam Atmana At-305 i nie grzeje się, możesz spokojnie brać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meehow Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Ja tez jestem zadowolony z mojego Atmanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Jak mozna porownac Atmana do AquaELa :P tym bardziej do 600l/h :D Nie ma porownania, Atman mimo niskiej ceny jest wydajny i cichy... Wiem bo szwagier ma go w akwarium :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Tak przeczytałem gdzieś tutaj na forum, ktoś robił testy poruwnawcze. Wyszło na to że atman mimo napisu 1200l/h w cale tyle nie ma. Zreszto wydaje mi się dziwne żeby przy podobnym słupie podnoszenia wody, przepływ był dwa razy większy. Chyba jednak kupie tego atmana :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Wreszcie dostałem potwierdzenie ze sklepu Aquaela :D Wprawdzie dopiero za trzecim razem i po bardzo długim czasie, czekania, bo prawie miesiącz czekałem na to potwierdzenie 8O ale jednak, więc może będe miał tego Aquaela co chciałem. Będe czekał na przesyłke a jak nie przyjdzie to chyba nic lepszego niż ten atman nie wymyśle. Więc wszystkim dzięki za rozwianie wątpliwości co do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/\/\ Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Aquael Aqua Jet PFN 2500, Project Aqua 1500 co o tym myślicie?? Ma ktoś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Aquael Aqua Jet PFN 2500, Project Aqua 1500 co o tym myślicie?? Ma ktoś ?? Aqua Jet PFN 1100 ja mam jeszcze mam podpietego awaryjnie maxijeta no dziala to... cichutkie.. wogle nie wlychac ojciec mi kupil to szkoda wyrzucac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...