kuicets Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Mam Athlona 3000+(standardowe FSB to 400Mhz)@3200+(mnożnikiem) no i w idle mam 49C a w stresie 54C uzywajac Thermaltake Silentboost i pasty sreberkowej. Slyszalem pogloski, ze na tej plycie zawyzona jest temperatura o jakies 10C. Ktos wie cos na ten temat??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Mam ta sama plyte i niepodkreconego procka na boxie (athlon 2500) i mam temp idle 34-35 a w stresie 40-42 odczyt z soketa. Z diody mam kolo 50-52 stopni!! Odczyt za pomoca za pomoca speed fana. Po podkreceniu mam kolo 5-7 stopni wiecej!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Podałeś temperatury ale nie podałeś z jakiego czujnika. 54C to norma szczególnie z CPU DIODE bo taką temperaturę podaje bios. I jeszcze tu sobie poczytaj. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33457 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Temperatury odczytane z PCProbe...dzieki za odpowiedzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Tylko dlaczego po sciagnieciu pikiow ini w MBM5 na diodzie pokazuje mi 0C? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo75 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 W moim Athlonie XP 1800+@1533 temp. procka ma około 48C na socket'ie a na diodzie około 101C (temp. wg MBM). Czy to są aby normalne temperatury, bo mam wątpliwości? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubuŚ Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Tylko dlaczego po sciagnieciu pikiow ini w MBM5 na diodzie pokazuje mi 0C? Bo na Asus -E Deluxe nie ma odczytu z diody!!! Dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Zwróćcie uwagę do jakiego modelu A7N8X pobraliście konfigi. BTW - Przemo75, zmień podpis bo nie ma czegoś takiego jak A7N8X-E Deluxe Rev.2.00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byzik Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 CPUZ.exe DMI System Information ---------------------- System #1 manufacturer ASUSTeK Computer INC. product A7N8X-E version REV 2.xx serial xxxxxxxxxxx UUID FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF-FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF-FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF-FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF DMI Baseboard ------------- Baseboard #1 vendor ASUSTeK Computer INC. model A7N8X-E revision REV 2.xx serial xxxxxxxxxxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Tiaaa, a co jest napisane pog slotem AGP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byzik Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 aaaaaaa 1.01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netMazy Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 a jaka tak naprawde jest różnicq między rev 1.xx a rev 2.xx ? Mam płytę ASUS A7N8X-E Deluxe i tak samo jak przedmówcom w programach wypisuje mi rev 2.xx podczas gdy miedzy PCI mam rev 1.01 nigdzie nie potrafie znaleźć dzięki z góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...