schiedel Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Więc po koleiiiiiiii] Athlon 2000xp seria AIUGA ROCZNIK 03 TYDZIEŃ 12 :evil: ECS L7S7A2 :( Kinghston 256 pc 400 :P No i skacze mi mnożnik, płyta wogule nie reaguje na zmianę mnożnika zworkami, zawsze wywala albo 10,5 albo 11 albo bardzo żadko 12,5 :evil: . Czy coś można z tym zrobić?? Czy to wina bios?? Gdzie mogę znaleść aktualizacje?? Poprosze o linka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 nie pros o linka czy też bios bo przecież chyba nie jestes taki głupi i sam sprawdzisz na stronie producenta.Skoro zmienia mnozniki to moze być też uszkodzony rdzeń.Na forum ktoś kiedyś pisał o duronie który miał uszkodzony rdzeń i raz odpalał na 750 mhz a raz na 700mhz(czyli zmiana mnożnika) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiedel Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Nie moge znaleść tego biosu Chb313.zip :( Ma ktoś moze i mi podzuci na maila??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiedel Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Bo mi z tej strony nie ciagnie a nigdzie indziej google nie znajduja :( http://www.ocworkbench.com/2003/ecs/l7s7a2...os/betabios.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Dziwne ze u Ciebie nie ciągnie, bo umnie bez problemu sciagnął http://www.ocworkbench.com/2003/ecs/l7s7a2...bios/Chb313.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 mi tez ciagnie a poza tym nie znasz strony producenta?? :/ www.soltek.com.tw normalnie brak inteligencji , paranoya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiedel Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 soltek?? to chyba ty brak inteligencji :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 soltek?? to chyba ty brak inteligencji :P OJ KUR ;) wgrywaj od solteka ;) źle luknolem w zły podpis , to dla ciebie - www.ecs.com.tw P.S telefon do radia >> Kobieta dzwoni do radia: >> -Dziendobry, chcialam powiedziec, ze znalazlam dzis rano portfel. W >srodku >> bylo trzy tysiace zlotych w gotowce, oraz czek na okaziciela opiewajacy >na >> sume 10.000 euro. Bylo tez prawo jazdy na nazwisko Stanislaw Kowalski >> zamieszkaly przy ulicy Koszarowej 15 m 6 w Warszawie. Mam w zwiazku z tym >> mala prosbe: >> ...Prosze panu Stasiowi puscic jakis fajny kawalek z dedykacja ode mnie! >> :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiedel Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 fumfel mozesz mi podzucic na miala luk-rom@wp.pl bede wielkie dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiedel Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 z ecs-a juz mam najnowszy i dalej to samo :9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 z ecs-a juz mam najnowszy i dalej to samo :9 to moze byc cos nie tak z cpu :/ jaka temp?? zdejmij radiator i obczaj w jakim stanie jest rdzen..daj nowa paste... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiedel Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 dzieki za biosa dodales mi 140mhz bo teraz dziala 10,5 x 180 ale 181 za ciach!a nie chce winda sie krzaczy:( Hm co moze byc przyczyna?? Zasilacz czy temp 55st?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...