Skocz do zawartości
CrazyTomHero

Co zrobic z takim gosciem ??

Rekomendowane odpowiedzi

a co Ci da to ze otworzysz paczke przy nich (bedzie w niej zamowiona karta) ale po powrocie do domu . opssss nie dziala  :evil:

No tak ale zwykle przekret jest taki ze nie dostajesz tego co zamowiles. Sprawdzic karte w terenie juz trudniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami nie rozumiem niektórych az się dziwę, np. sprzedawłem kilka razy rzeczy po ok 300 pln i ludzie bez zająknięcia wpłacali całą kwote, oczywiscie mieli sczęści że trafili na mnie , w innym wypadku mogli by sie porzegnać z cashem...

Dlaczego? Ja sam wplacalem juz prawie 400 kilka razy i sie nie przejechalem. Trzeba tylko uwaznie czytac komentarze i umiec wyciagnac z nich wnioski. Wiadomo, ze nikomu nowemu na allegro nie wplacilbym trakiej kwoty z gory, a nawet takich co maja ponizej 10 komentsow staram sie unikac w ogole, mimo ze maja czasem atrakcyjne oferty. Jak ktos ma same pozytywy, ale jest ich kilka, badz kilkanascie to sprawdzam ostatnie aukcje, juz pare razy tak znalazlem nabijaczy, ktorzy mieli po ok. 10 pozytywow, a 99% ich aukcji to znaczki pocztowe or sth za pare groszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja pamiętam jak był taki gośc na allegro o nicku chyba Idolkeus czy jakoś tak i gość sobie nabił komentarze na sprzedarzy kart telefonicznych i jakis komiksów za pare złotych i to jeszcze większość kupował ten sam gośc a potem było pare okazyjnych ofert z jego strony: pamieci ddr, procki athlon. chciałem zalicytowac ale jak zobaczyłem te komentarze za aukcje to lipa, mówie sobie coś jest z gościem nie tak. no i aukcje sie skonczyły i nie trzeba było długo czekac jak sie pojawiły pierwsze negatywy. Koles zamaiast athlonków wysyłał celki i pI a pamięci to był cache do plytek pod PI. i atk chyba zrobił z 5 gości a potem jednemy sprzedał ok i znowu paru wrobił. co za gnój.

A poczta polska to jest w ogóle do [gluteus maximus] ze nie pozwala paczek otwierac.

A własnie jesli chodzi o paczki to ja miałem taką przygode ze zamówiłem radeonka 8500 built by ati. ogłoszenie było w gazecie. zadzwoniłem okazało sie ze niby gośc prowadzi lombard i ktos zostawił karte w zastaw i nie odebrał wiec sprzedają. ok pogadałem gość powiedział że wyśle. paczka przyszła ale jakas dość dziwna. nie zwróciłem na to uwagi. rozpakowałem i patrze jakies stare ksiązki i inne duperele a grafy nie ma. Starsza za telefon i na poczte. kierowniczka powiedziała ze mamy zadzwonic na gliny bo oni mogą zatrzymać kase. ok kasa zostałą w mieście. teraz tylko trzebabyło złożyć zeznania. a goście byli ze Słubic nad granicą wiec pewnie już spieprzyli.

jesnym słowem UWAZAJCIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi