Twix Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Czy da sie jakoś zmienić IP z 83 na jakiś inny lub ewentualnie zrobić coś dzięki czemu bede mógł ogladac wszystkie strony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Czy da sie jakoś zmienić IP z 83 na jakiś inny [...]Nie http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=55189 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 [...] dzięki czemu bede mógł ogladac wszystkie strony? a tak poza tym teraz juz nie ma tego problemu. mam dwoch znajomych z neo+ w tej puli adresowej i wsio im dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Twix : o co Ci biega :?: nie ma problemu od pol roku praktycznie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 www.hardwarezoom.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 www.hardwarezoom.comi......?? :roll: Mam IP 83 od samego początku i jakoś wchodze na tą strone wiec nie wiem w czym problem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 ja tez mam :P i tez mi chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 mi działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 dzieki za informacje, przynajmniej wiem ze to nie przez ip 83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 może przez strefę 11, albo Area 51? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...