Gość Pigmej Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Mnie też przesadzili. 512>>>1m :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 szkoda ,że neo nie podwyższą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokee Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 szkoda ,że neo nie podwyższąwywal neo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 No piekny prezent az chce sie znowu rzyc w tym popierniczonym kraju. :wink: :lol: :lol: :lol: 120-130k/s to norma, az sie prawie poplakalem. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Panowie, co ja slysze.... Bo tak: Neo 640 kosztuje 139 PLN. I zastanawiam sie czy nie wziazc. Ale skoro DSL 500 to koszt 179 PLN (poprawcie mnie jesli sie myle) to czy warto do niego dolozyc 40 PLN ? Wypowiedzcie sie, bo szczerze mowiac ja sie na tym nie znam, a chcialbym zeby to jakos wszystko ladnie chodzilo (glownie P2P), ale nie moze kosztowac wiecej jak 200 PLN na miech, bo po prostu biore to do siebie do domu prywatnie i na wiecej mnie nie stac. Krotko mowiac: jakie zalety ma DSL 500 w stosunku do Neo 640 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 http://www.tp.pl/biznes/internet/dsl/ http://www.tp.pl/dom/internet/neostrada/ Przeczytaj, porównaj, sam zdecyduj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 [..]Krotko mowiac: jakie zalety ma DSL 500 w stosunku do Neo 640 ?staly ip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 [..]Krotko mowiac: jakie zalety ma DSL 500 w stosunku do Neo 640 ?staly ipMozliwosc wspoldzielenia lacza z innymi uzytkownikami. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 [..]Krotko mowiac: jakie zalety ma DSL 500 w stosunku do Neo 640 ?staly ipMozliwosc wspoldzielenia lacza z innymi uzytkownikami. ;) ...poza lokalem. no i do tego najwieksza zaleta dsl'a - w razie awarii kontaktujesz sie z polpakiem a nie z jakimis niebieskimi liniami. awarie sa usuwane w tempie conajmniej ekspresowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Yhym.... A czy zmienny IP (tak jak ma Neo) przeszkadza w korzystaniu z P2P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Telekomuna przyslal mi nowy cennik za neta. Dziwi mnie ze jest podatek dodany bo przeciez net jest zwolniony z podatku. :? CENNIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 firmy nie sa zwolnione :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 firmy nie sa zwolnione :cry:Zgadza się. Tylko dla użytkowników indywidualnych (osoby fizyczne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Ufff... To dobrze bo juz myslalem ze cos mnie trafi. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eetam Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 No ja nie rozuiem jednej zyczy.. Czemu ja jestem caly czas zwolniony z podatku nie to ze mnie to boli or sth :) Ale telefon mam na osobe prawna :P i caly czas dostaje rachynki z ZW w kolumnie Vat.. Zreszta pewnie i tak dojda do tego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...