Liptonti Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 kiedys widziałem gre polegała ona na tym ze jechało sie na brzuchu pingwina tak jakby na bobsleju czy ktos wie jaki ma tytół?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Tytuł tej gry to Tuxracer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qvasiu Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Tytuł tej gry to Tuxracer. 895826[/snapback] ...skad to wziać??... moze glupie pytanie ale.. w ksiazce od kumpla "MandrakeLinux" sa opisane rozne programy i gry i jest min. ta... ale u mnie jej nie ma... mam Mdk10.1Community, dodalem gry te co byly a Tuxracera nie mam.. jak to i skad dodac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Stąd możesz pobrać: http://tuxracer.sourceforge.net/download.html Widze że zostaje Ci chyba kompilacja ze źródeł bo jak można tam przeczytać RPM'ów nie robią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...