dem Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 11x220, to raczej jakis cały miedziany radiator by sie przydal. Jak masz pieniadze, to kup Zalmana 7000, tylko troche sie trzeba pomeczyc by go zamontowac na NF7. Najwazniejsze, to musisz miec odpowiednio duzo miejsca miedzy mobo, a zasilaczem. Reszta juz jakos pojdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david100 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 8) Siemka ! czy ktoś ma już ten wenrtyl GlacialTech Iglo 2520 jakie opine bo chcę wybrac między nim a pentagram QC-80 Alcu Czy na abit Nf7-S 2.0 ( athlon barton 2500(3200)pasuje ten pentagram bo wyczytałem w teście że jest o 32% zaciężki czy to ma jakieś znaczenie . ]http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/255[/img] Poradzcie bo potrzebuję w tym tygodniu zamówić jeden z nich !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Krawężnik Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 8) Siemka ! czy ktoś ma już ten wenrtyl GlacialTech Iglo 2520 jakie opine bo chcę wybrac między nim a pentagram QC-80 Alcu Witam. Ja mam GlacialTech Igloo, ale 2510PRO (myślę, że to coś podobnego do tej wersji 2520 - no chyba, że ten 2520, to jest jakaś cicha wersja) i kupiłem Pentagrama QC-80 (muszę jeszcze wyszlifować spód). Powiem tak: ten Igloo jest w porządku, ale GŁOŚNY (4600 obr.). Plusem jest wydajność (tak myślę przynajmniej :wink: ) Tzn. w spoczynku mam temp. 40-43 (temp. z socketu), a w stresie po Prime95 (półgodzinnym) 58 stopni - nie wiem, czy to dużo, czy nie, w każdym rzie temp. byłaby mniejsza chyba, gdybym miał pastę jakąś ze srebrem, a mam taką zwykłą białą i CS'a założonego na procesor. W każdym razie nie polecam tego coolerka - kup Pentagrama - nie jest drogi, a wydajny będzie na pewno. Ja go raz założyłem, ale na chwilę - muszę spód wyszlifować. Pozdrawiam i dokonaj właściwego wyboru :lol: SPROSTOWANIE! Właśnie popatrzyłem, jak wygląda ten 2520 i to zupełnie coś innego od 2510PRO - PRZEPRASZAM ZA WPROWADZENIE W BŁĄD :? W każdym razie brałbym na Twoim miejscu i tak tego Pentagrama :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...