mechl!k Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Gratuluje Kaeres! Cierpliwości w wychowaniu zycze... :) Aha... no koniecznie foty dołącz... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Rowniez dolaczam sie do gratulacji. Dobra robota ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Nowy forumowisz przybyl :D Gratulacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ja rowniez gratuluje! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 I ja sie przyłacze do gratulacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ze zdjeciami poczekajcie. Nie mam cyfrowki wiec musze najpierw wywolac a pozniej przez scana wrzucic. Wrzuce razem z USG :) clooney, zajebisty dzieciak ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 gratki kaeres ;] czekamy na fotosy ;] UPDATE: clooney - ale ma dociach!e niebieskie oczęta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 clooney, zajebisty dzieciak ! 1268227[/snapback] i tebie też conajmniej takiego życzę :))) - dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Gratulacje KRS! :) Ale nam się forum rozrasta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Gratz, tylko błagam, nie probuj go podkrecac bo to sie moze zle skonczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Gratz, tylko błagam, nie probuj go podkrecac bo to sie moze zle skonczyc :) 1268576[/snapback] Zobaczymy kto kogo podkręci.... Już widzę jak Krs będzie na wysokich obrotach chodził... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Tez dolaczam sie z gratulacjami. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Gratulacje! GJ ;] wazy tyle co ja gdy bylem w jego wieku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Dzieki Jezeli ktos jeszcze wczoraj widzial moj podpis to widnialy w nim cyfry z dopiskiem counting :D Dzis jest 0 bez dopiska. Jak wydedukowal GregK bylo to odliczanie do porodu (oczywiscie do planowej daty w karcie ciazy). OLIWIER - 3,470 kg i 55 cm 10 pkt w skali Apgary :D Youpi ! 1268066[/snapback] nie no gratulacje :), widze wszyscy na tweak'u tatusiami zostają :) tylko pameitaj że mały brzdąc to obowiazek ps. nie ucz tylko synka że Ati jest złe ;) ps2. teraz to już tylko zbudowac dom i posadzić drzewo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ooo... KRS, dopiero teraz wpadlem na ten temat... Serdeczne gratulacje stary!! Powodzenia z wychowywaniem dzieciaka i ... zonki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ps2. teraz to już tylko zbudowac dom i posadzić drzewo drzewo chyba juz jest ;) nawet wykielkowalo i zaczyna rosnac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Gratuluję !!! Teraz niech każdy forumowicz zrobi przynajmniej po jednym to się dopiero tweak rozrośnie :) Jeszcze raz najszczersze gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Gratulacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Niesamowicie jestem wdzieczny za tak cieple slowa. Dziekuje Wam wszystkim. Jest sobota i mam nadzieje (nie zapeszajac), ze dzisiaj wypuszcza synka do domku razem z jego mamusia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Lamer_ Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Dolaczam sie z gratulacjami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 To ja też się dołącze. Gratulacje i powodzenia. :D Ciekawe jakie będzie pierwsze słowo małego. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 To ja też się dołącze. Gratulacje i powodzenia. :D Ciekawe jakie będzie pierwsze słowo małego. :] 1272540[/snapback] No a jakie może być? -> T W E A K :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) No a jakie może być? -> T W E A K :D 1272683[/snapback] NIEEE bo ATI :lol: :lol: P.S. Gratuluje :P Edytowane 12 Lutego 2005 przez maziboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 To ja też się dołącze. Gratulacje i powodzenia. :D Ciekawe jakie będzie pierwsze słowo małego. :] Napewno Tweak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Gratulacje ;) mam nadzieje, ze zamiast bajek bedziesz mu czytal rozne tematy z tweaka o podkrecaniu itd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Heh - witaj w gronie Kaeres .... nie ma to jak czuć że młodym to się już było .... Teraz się zacznie jazda bez trzymanki .... już drugiego dnia życia mojego syna strasznie przez niego cierpiałem (kac gigant - dobra rada - nie upijajcie się nigdy tequilą). Zauważcie że znów rodzi się sporo więcej chłopców niż dziewcząt - w przeszłości zawsze to oznaczało wojnę (słabych się odsiewa). Ciekawe kiedy kolejna ...:> Mój fighter już rośnie -> Mój synl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) Kaeres:gratulacje... byla kiedys taka tradycja (moze jeszcze jest)...kladlo sie przed dzieckiem: pieniadz, rozaniec i kieliszek ...jesli dziecko wybralo kieliszek to bedzie pijakiem ...itp...Ty poloz Twemu dziecku do wyboru Celerona , P4 , AMD64 i Semprona :) Edytowane 14 Lutego 2005 przez Leoni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Kiedy dasz zdjecia Oliwiera :?: Czekam z niecierpliwoscia:!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 (edytowane) Prosimy o foto! :rolleyes: Edytowane 16 Lutego 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Gratulacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...