Jordi23 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 no ja rowniez gratuluje, urodziny dziecka to wielka chwila w zyciu Osobiscie zycze zebys mial wiele pociechy z niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Fajna sprawa taki bobas ;] Gartuluje :) i szczęścia życze :) btw: a mowili koledzy z forum, zebyś sobie WC uszczelinił :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Ośmieliłem się stwierdzić, że nienawidzę imienia, a nie ludzi, którzy je noszą. I tylko dlatego, że ktoś tam wcześniej zaproponował oweż. Jonas Ty żyjesz!? A co do malego Kaeresa;], to nazwij go jak chcesz, byle nie Alfons ani Mieczysław;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Jonas Ty żyjesz!? A co do malego Kaeresa;], to nazwij go jak chcesz, byle nie Alfons ani Mieczysław;] 1297776[/snapback] Juz jest nazwany - Oliwer! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 und3r daty sprawdź ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 hmm....... Ale numer :lol: Pamietałem, ze byl juz podobny topic, tylko nie pamietalem, kto go zalozyl, wiec ten uznałem za nowy, bo jak wlazłem na forum to był na szczycie :lol: Zakrecilem sie troche;] A juz myslałem, ze Jonas powrócill;] Tak czy siak, gratsy dla Kaeresa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) To ja też się dołącze. Gratulacje i powodzenia. :D Ciekawe jakie będzie pierwsze słowo małego. :] 1272540[/snapback] Padaly Tweak, ATI, etc.. a figa ! Pierwsze bedzie MAMA, to oczywiste, potem powie TATA. Wtedy Kaeres wzmie go na rece - Oliwier bedzie troche sie opieral, ale oczywiscie Kaeres go uspokoi - i powie astmatycznym glosem : 'To ja jestem Twoim ojcem !' A Oliwier... 'Nie... NIE, to nie prawda ! Niemozliwe !' Kaeres: 'Zaufaj uczuciom... wiesz, ze to prawda...' Oliwier: 'NIEEEE !' ... i zeskoczy z lozeczka ? Nie, nie, tym razem historia pobiegnie inaczej, tym razem zakonczy sie to haslem 'Welcome to the Dark Side, my son!' ! ;) Edytowane 2 Marca 2005 przez xor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 GRATULACJE!!! dopiero wpadłem na temat.. dzieki twojej sygnaturze:) Naprawde wielkie GRATULACJE!! zycze szczescia z synkiem:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 xor, hahah. Dobre :) Join to me my son. It`s your destiny. You dont now the power of the Dark Side :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termo Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 O, tak..pierwszy rok bedzie....powalony..potem będzie już lepiej ;-) Gratulacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 :) Aha - jeszcze nie gratulowalem, wiec GRATULACJE ! No to zostalo Ci jeszcze wybudowac dom i zasadzic drzewo, a bedziesz mogl odfajkowac zycie jako 'completed' :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 nie wypada nie pogratulować :) gratulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyczak Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 jak wszyscy to wszyscy :) GRATULUJE B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Oczywiście to co wszyscy Gratsy no i powodzenie w szkoleniu kolejnego forumowicza . Najlepiej zbieraj juz teraz na nowego kompa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Maluch calutki zdrowy (odpukac), rozwija sie prawidlowo. Minal juz miesiac od jego porodu. Wsuwa z piersi jak szalony. Grubnie i rosnie z dnia na dzien. Czasami przychodze z pracy i juz widze, ze sie zmienil przez 1 dobe :D Zdjec jeszcze nie mam poniewaz nie wypstrykalem jeszcze kliszy, a z t610 bylyby zalosne (ale moze zapodam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Ojej moje śpuźnione gratulejszyn.... no i szybko dawaj jakieś zdjęcie... moja dziewczyna się domaga.... P.S. Szkoda że mieszkasz tak daleko... Moja luba się zaproponowała, że jak dzidzia dorośnie to moze być nianią... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA ( drugiej ) NOWEJ DRODZE :] GRATULACJE :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Mam wreszcie neta w domu wiec bede mogl zapodac kiepskiej jakosci zdjecia zrobione T610. Stay tuned... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Dzisiaj dopiero topik wlaczylem , bo jak ogladalem go wczesniej to odrazu myslalem ze kolejny topic ze ktos umarl , to sobie podarowalem wejscie . Dzisiaj wlazlem i takie jajca ;) GJ Kaeres ;) , bedzie dobrze nie to co inni mowia ze bedzie plakal :> . Sam mam siostre 2 letnia prawie i nie placze w ogole w nocy spi jak trzeba ... kolki 0 , NORMALNIE DAR BOŻY :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Oto obiecane zdjecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 "BJUTI :D " Podobne do tatusia:):):):):) Powodzenia w życiu bracie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 czekalem na zdjecia. teraz moge powiedziec: Good work Kaeres 4 zdjecie Rox ^_^ w sumie na kazdym wyglada pociesznie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Gratulacje :D spóźnione ale gratulacje ;) widziałem topic wielokrotnie, ale tak jak sliQue nie wchodziłem bo nie lubie czytac pesymistycznych rzeczy, sam mam wiele problemów :/ (nie jakies błachostki) a tu suprajs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) a dlaczego ono jest podobne do Jerzego Stuhra? :) szczególnie na piątym zdjęciu :) a wogule to wszystkiego najlepszego nowej istotce życzę :) Edytowane 18 Marca 2005 przez Mr_Gizmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicol Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Dużo zdrowia dla Bobasa i jego rodziców ... Powodzenia i szczęścia !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 8 zdjęcie od góry - WYPAS Tak słodko śpi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Tak 1 i 8 miazdzą... ;] Warto było czekać te 9 miesiecy, co? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Oj warto. Ale czasami daje tak czadu, ze sie zastanawiam czy dobrze zrobilem konczac swoja mlodosc. Ale to trwa kilka sekund i znow zwycieza serce i umysl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Jak mu dasz na imię? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Ma juz imie. Oliwier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...