MaKaR Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 widać że mały odziedziczył manie ryśka po tatusiu :P ps może nagraj filmik z jego przejzdu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 co wy tak na jego syna się uparliście, za młody dla was :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 No maluch strasznie spopkojny. powodzenia w dalszym wychowywaniu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) Jakie ma czasy w Ryśku? ;-) Edytowane 20 Sierpnia 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandi Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Co do imion jak ktoś by szukał to tutaj może zalukać: http://www.znaczenieimion.prv.pl/ nie wiem czy wczesniej tobylo bo calego nie czytalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Co do imion jak ktoś by szukał to tutaj może zalukać: 1611469[/snapback] Nie ma w tym spisie ani mnie, ani syna ani narzeczonej - pfff :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 a mnie sie podoba ten spis Tomasz -> "Tomasz - dużo imprezuje, zna dużo ludzi i wszystkim wisi kasę, zajebiście gra w nogę." ;] tylko, ze ja nikomu nie wisze kasy; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Michał - przystojny dusigrosz, do tego [ciach!]ła, wpieprza chińskie zupki... ja i dusigrosz ?? :|... Flo3 - jak to nikomu...a pamiętasz pożyczyłem Ci ostatnio 40 zł...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Hehe.. Moja corka ma juz 8 miesiecy skonczone :) Edytowane 3 Września 2005 przez Sarenka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Gratulacje Kaeres :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Gratz Kaeres :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derii Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 sliczna :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Hehe Kaeres widze juz go tam kolo kompa posadzasz :D A raczej kolo kierownicy. Juz go szkolisz w Rysku? :D Gratulacje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rner Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Gratulacje! W końcu zrobileś coś co ma ręce i nogi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Gratulacje!! Zeby byl/a madry/a silny/a zdrowy/a!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Ma juz imie. Oliwier. Ładne imię,bardzo ładne. Szokda że nie Krzysztof. ;) ps. Gratulacje tatuśku ps.1Ale się obudziłem ;) ps.3Morze zapuścisz mu kitke? Tzn. długie włosy ps.4Będzie podobny do mnie.A i xywke wtedu by dostał fajną,bo mnie przezywali kita. ps.5Dobra żartuje, i jeszcze raz ci gratuluje,wychowój go dobrze. ;) Edytowane 13 Grudnia 2005 przez Black Jack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ładne bubu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Spóźnione gratulacje KRS :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkaktus Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 I ja gratuluje. Trochę późno ale szczerze ;) Pozdrowionka dla całej rodzinki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 ps.5Dobra żartuje, i jeszcze raz ci gratuluje,wychowój go dobrze. ;)Jak Kaeres mialby go wychowywac, tak jak piszesz, to az strach by bylo :lol: Spoznione, lecz szczere gratulacje rowniez ode mnie! Powodzenia w tacierzynstwie! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 hmm no i ja gratuluje Kaeres :D hehe no co do imion... to daj normalne takie jak Szymon czy Mateusz <zakladajac ze to chlopiec> albo Kamilka bardzo ladne imie :P no zartuje :D jak bedzie synek to ja poprosze zrobic z niego siatkarza i to takiego jak np. Szampon albo Winiar dziewczynki beda szalaly xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) GRATULECJE TATUŚKU :D Krs'owi dziecko urodziło się 9.II.2005, więc imię już ma... Edytowane 3 Lutego 2006 przez Rocca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Super dzieciak ! Zdjecia rowniez ! Widze ze juz zasiada za mlodu przed kompem :D ;] Nowa generacja rosnie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 GRATULACJE Fajny dzieciak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Super bejbi - dajcie receptę jak takie zrobić :D coś mi nie wychodzi... :mur: :lol2: :blink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Te niemowle na zdjęciu dziwnie się patrzy :> Taki dziwny wzrok :> :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Odkopię temat, dzisiaj mniej więcej godzinę temu zostałem... WUJKIEM :P (A co, już myśleliście że ojcem, nie ładnie tak ;] ) Ale sie cieszę, aż nie mogę trafiać w klawisze. Gratuluje wszystkim tym co zostali i zostaną rodzicami czy tam innymi wujkami ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie zlinczujcie mnie tylko, ale to dla mnie wielkie przeżycie :smile2: :P :twisted2: :ploom: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 kongratuleszyn :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Też zostałem wujkiem w młodym wieku :) (dobrze, że nie ojcem ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Chlopak widac ze postaral sie i nie strzela slepakami! Swoja droga to ja zostalem wujkiem "pod choinke", nie ma to jak 'co to k... jest pod choinka' a to zdjecia z USG Edytowane 8 Stycznia 2007 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...