Skocz do zawartości
Kaeres

Jedni umieraja inni sie rodza

Rekomendowane odpowiedzi

Mieszkanie mamy (nawet 2), studia skonczymy w przyszlym roku wiec nic nie stoi na przeszkodzie zeby zmajstrowac kolejna(ego) forumowiczke(a).

BTW Ostatnio lapie sie na tym, ze jak robimy razem zakupy, to ja zamiast podniecac sie (jak zazwyczaj) akcesoriami samochodowymi, stoiskami komputerowymi ect. to spedzam czas na dziale z odzieza dziecieca 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre dobre :)

W kompa juz dawno przestalem inwestowac.

Ja i tak bede mial za pozno dzieciaka.

Zreszta wszystko wyszlo nam idealnie.

Co do sasiadek z LPR to prawda. Ale zgadnijcie gdzie my to mamy :)

Ja jestem szczesliwy jak jasny pierun.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW Ostatnio lapie sie na tym, ze jak robimy razem zakupy, to ja zamiast podniecac sie (jak zazwyczaj) akcesoriami samochodowymi, stoiskami komputerowymi ect. to spedzam czas na dziale z odzieza dziecieca  8O

O nie!!! :cry: , tracimy forumowicza :cry: :lol: ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW Ostatnio lapie sie na tym, ze jak robimy razem zakupy, to ja zamiast podniecac sie (jak zazwyczaj) akcesoriami samochodowymi, stoiskami komputerowymi ect. to spedzam czas na dziale z odzieza dziecieca  8O

O nie!!! :cry: , tracimy forumowicza :cry: :lol: ;).

Nie boj nic :wink: Brac boardowa zostanie poinformowana o tym fakcie przynajmniej 9 miesiecy wczesniej :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje! Za 15-20 lat nasze "maleństwa" będą się sprzeczać na forum Tweak'a :lol: ps. tylko ja jeszcze swojego nie zmajstrowałem :P

naprawde jak ten czas leci, a z nim wszystko do przodu... jeszcze 3 lata temu jak zaczynaliśmy forumować się na dyskusji nic nie zapowiadało, że będziesz dumnym tatuśkiem. Jedno ci powiem: starzejemy się :twisted: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie boj nic  :wink: Brac boardowa zostanie poinformowana o tym fakcie przynajmniej 9 miesiecy wczesniej  :wink:

No faktycznie coś ostatnio mniej testów było :)

A Kaeresowi trzeba będzie coś zorganizowac bo to w koncu najaktywniejszy swego czasu forumowicz, a teraz i tak mu nie gorzej idzie :) Ode mnie też wszstkiego najlepszego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, ze ostatnio w tym roku sporo bylo watkow o smierci znanych ludzi nadazyla sie niesamowita okazja aby zawyzyc nasz nieszczesny niz demograficzny.

BEDE OJCEM ZA 8 MIESIECY

nie przejmuj sie :D, moze Jej sie ..spóżnia tylko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ooo dru8d jak ja Cie dawno na forum juz nie widzialem - pamietasz kiedys sie klucilismy:D, a na temat : trzeba chronic dzieci przed tweakiem bo to uzalezniajace

:wink:

a tak pozatym ta choroba zwana z łaciny "foum.tweak.pl" wraca do mnie z pewną regularnością co mniej więcej pół roku, teraz zapewne wakacje znowu pozwolą mi na samo uleczenie :P może kiedyś nadejdzie dzień, kiedy będe mógł powiedzieć "czuje się całkowicie zresocjalizowany" :lol:

a co do dzieci, to zdołałem zauważyć, że jakiej by im się nie pokazywało drogi one i tak zawsze wybierają swoją własną ścieżkę, więc jeśli trafi tu kiedyś dru&d junior to co ja będe miał do gadania :D

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RS ale pojechałeś :> :> :>, świetny tekst :)

Kaeres, czyli co? Nie pojedziesz na zjazd? :)

A tak w ogóle to trzeźwiejesz, czy ciągle stan błogosławiony ze szczęścia utrzymujesz? Planujesz nadać mu jakieś imię?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego wszyscy chca aby to byl chlopiec. ja rozumiem: pierworodny i te sprawy zwiazane z prawdziwym mezczyzna... ale nie badzmy przesadni. mamy na razie tylko jedna moderatorke i a noz widelec to zaszczytne miejsce przypadnie za pare lat coreczce Kaeres'a. ja widze ze jestes bardzo zadowolony z potomka i to nie bedzie mialo znaczenia czy to bedzie chlopak czy dziewczynka. a jak ty wolisz bo sie jeszcze nie wypowiedziales. na imiona jeszcze pewnie za wczesnie ale daj znac jak beda jakies propozycje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra to czas na wybieranie imion :)

Oczywiscie to tak dla zabawy bo i tak pewnie zmienie zdanie przez te 8 miechow.

Mam typy:

Dziewczynka:

- Nadia

- Natasza

- Amelia

- Sonia

Chlopak:

- Beniamin

- Mateusz

- Tristan

- Samuel

- Szymon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krystian... jawna niesprawiedliwość... Michała nie widzę :[ co do Samuela, to potem dzieciw szkole się bedą z niego nabijać :/ :/ :/, niestety młodość ma swoje wady, co do Tristana :) to ładne, aczkolwiek musiałbyś wtedy rozmnożyć się w stronę żeńską i nazwać ją Izolda :) . Co do Nadii :> to czy nie za dużo American Pie ? "Nadie... buenos dias". Natasza ładne całkiem, ale IMO najładniejsze jest Amelia.

A nie podoba Ci się imię Aleksander?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi