turzol Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 GRATULACJE :D A mi sie cora marzy ....Musze to przemyslec w najblizszym czasie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Się nam forum postarzało :> w wiek reprodukcyjny wkraczacie chłopaki :) . Ja tam z moją bejbe chcemy, ale za jakieś 15 lat mniej więcej :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Turzol do boju :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 no pierw trzebe byt zapewnic i sie dobrze upewnic czy napewno:PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Mieszkanie mamy (nawet 2), studia skonczymy w przyszlym roku wiec nic nie stoi na przeszkodzie zeby zmajstrowac kolejna(ego) forumowiczke(a). BTW Ostatnio lapie sie na tym, ze jak robimy razem zakupy, to ja zamiast podniecac sie (jak zazwyczaj) akcesoriami samochodowymi, stoiskami komputerowymi ect. to spedzam czas na dziale z odzieza dziecieca 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 hahah to znak Turzol to znak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Tracimy chlopa, SOS ;] A to taki basic wykres ktory przedstawi Kaerasowi co zrobil decydujac sie na dziecko :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Dobre dobre :) W kompa juz dawno przestalem inwestowac. Ja i tak bede mial za pozno dzieciaka. Zreszta wszystko wyszlo nam idealnie. Co do sasiadek z LPR to prawda. Ale zgadnijcie gdzie my to mamy :) Ja jestem szczesliwy jak jasny pierun. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 BTW Ostatnio lapie sie na tym, ze jak robimy razem zakupy, to ja zamiast podniecac sie (jak zazwyczaj) akcesoriami samochodowymi, stoiskami komputerowymi ect. to spedzam czas na dziale z odzieza dziecieca 8OO nie!!! :cry: , tracimy forumowicza :cry: :lol: ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 BTW Ostatnio lapie sie na tym, ze jak robimy razem zakupy, to ja zamiast podniecac sie (jak zazwyczaj) akcesoriami samochodowymi, stoiskami komputerowymi ect. to spedzam czas na dziale z odzieza dziecieca 8OO nie!!! :cry: , tracimy forumowicza :cry: :lol: ;). Nie boj nic :wink: Brac boardowa zostanie poinformowana o tym fakcie przynajmniej 9 miesiecy wczesniej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 gratulacje! zbieraj mu kase na kompa ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Gratulacje! Za 15-20 lat nasze "maleństwa" będą się sprzeczać na forum Tweak'a :lol: ps. tylko ja jeszcze swojego nie zmajstrowałem :P naprawde jak ten czas leci, a z nim wszystko do przodu... jeszcze 3 lata temu jak zaczynaliśmy forumować się na dyskusji nic nie zapowiadało, że będziesz dumnym tatuśkiem. Jedno ci powiem: starzejemy się :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Ja mojemu nie pozwole tu wejsc. Jeszcze mi zdebilowacieje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Nie boj nic :wink: Brac boardowa zostanie poinformowana o tym fakcie przynajmniej 9 miesiecy wczesniej :wink:No faktycznie coś ostatnio mniej testów było :) A Kaeresowi trzeba będzie coś zorganizowac bo to w koncu najaktywniejszy swego czasu forumowicz, a teraz i tak mu nie gorzej idzie :) Ode mnie też wszstkiego najlepszego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 A Kaeresowi trzeba będzie coś zorganizowac bo to w koncu najaktywniejszy swego czasu forumowicz, a teraz i tak mu nie gorzej idzie :) pieluchy z logiem Tweak.pl :?: :lol: składamy się na próbną serie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 gratulacjones Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 ooo dru8d jak ja Cie dawno na forum juz nie widzialem - pamietasz kiedys sie klucilismy:D, a na temat : trzeba chronic dzieci przed tweakiem bo to uzalezniajace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Jako, ze ostatnio w tym roku sporo bylo watkow o smierci znanych ludzi nadazyla sie niesamowita okazja aby zawyzyc nasz nieszczesny niz demograficzny. BEDE OJCEM ZA 8 MIESIECY nie przejmuj sie :D, moze Jej sie ..spóżnia tylko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 ooo dru8d jak ja Cie dawno na forum juz nie widzialem - pamietasz kiedys sie klucilismy:D, a na temat : trzeba chronic dzieci przed tweakiem bo to uzalezniajace :wink: a tak pozatym ta choroba zwana z łaciny "foum.tweak.pl" wraca do mnie z pewną regularnością co mniej więcej pół roku, teraz zapewne wakacje znowu pozwolą mi na samo uleczenie :P może kiedyś nadejdzie dzień, kiedy będe mógł powiedzieć "czuje się całkowicie zresocjalizowany" :lol: a co do dzieci, to zdołałem zauważyć, że jakiej by im się nie pokazywało drogi one i tak zawsze wybierają swoją własną ścieżkę, więc jeśli trafi tu kiedyś dru&d junior to co ja będe miał do gadania :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 RS ale pojechałeś :> :> :>, świetny tekst :) Kaeres, czyli co? Nie pojedziesz na zjazd? :) A tak w ogóle to trzeźwiejesz, czy ciągle stan błogosławiony ze szczęścia utrzymujesz? Planujesz nadać mu jakieś imię? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 dlaczego wszyscy chca aby to byl chlopiec. ja rozumiem: pierworodny i te sprawy zwiazane z prawdziwym mezczyzna... ale nie badzmy przesadni. mamy na razie tylko jedna moderatorke i a noz widelec to zaszczytne miejsce przypadnie za pare lat coreczce Kaeres'a. ja widze ze jestes bardzo zadowolony z potomka i to nie bedzie mialo znaczenia czy to bedzie chlopak czy dziewczynka. a jak ty wolisz bo sie jeszcze nie wypowiedziales. na imiona jeszcze pewnie za wczesnie ale daj znac jak beda jakies propozycje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Kaeres... Nausz go jak modowac budy i zmieniac FSB !! Niech sie uczy od małego ;] I oczywiscie zarejestruj go juz na forum tweaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 ale nie badzmy przesadni. mamy na razie tylko jedna moderatorke i a noz widelec to zaszczytne miejsce przypadnie za pare lat coreczce Kaeres'a. No ja myślę, że Miope "pociągnie" trochę dłużej. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farelka Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 gratuluje KRS. zycze sczescia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Dobra to czas na wybieranie imion :) Oczywiscie to tak dla zabawy bo i tak pewnie zmienie zdanie przez te 8 miechow. Mam typy: Dziewczynka: - Nadia - Natasza - Amelia - Sonia Chlopak: - Beniamin - Mateusz - Tristan - Samuel - Szymon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Krystian... jawna niesprawiedliwość... Michała nie widzę :[ co do Samuela, to potem dzieciw szkole się bedą z niego nabijać :/ :/ :/, niestety młodość ma swoje wady, co do Tristana :) to ładne, aczkolwiek musiałbyś wtedy rozmnożyć się w stronę żeńską i nazwać ją Izolda :) . Co do Nadii :> to czy nie za dużo American Pie ? "Nadie... buenos dias". Natasza ładne całkiem, ale IMO najładniejsze jest Amelia. A nie podoba Ci się imię Aleksander? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Jego mama to Aleksandra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 A może "Piotr"? :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Gratuluje i powiem tylko, ze nic przeciwko Szymonowi nie moge powiedziec - super imie :) Jeszcze Mateusz jest ok, a reszta w ogole mi sie nie podoba :) Nie chcialbym sie nazywac Beniamin albo Samuel, Tristana moglbym jeszcze przelknac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Ja Ci mowie. Nazwij go Witek. Panny go kochaja, lubiany, dobry uczen i syn ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...