fuxmen Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 czy tez macie od jakis 3 dni problemy z wysylaniem jednostek?? wczoraj mialem 3 aż na dysku bo nie chcialo wysląć, przed wczoraj to samo, dzisiaj znowu mam 2 i nie chce wysylać. Co jest z tym serwerem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzPoiu Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Na głównej stronie seti jest info że chwilowo mają problem z serwerem. Więc jest to sytuacja raczej globalna. Ja też nie mogę wysyłać ani pobierać jednostek. Dobrze ze zrobiłem większy zapas. Co jakiś czas uda się wysłać jednostkę czy pobrać ale muszę cały czas klikać na transmisje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ja juz od 2 dni mam ten problem , dobrze ze w zapasie mam jeszcze 10WU :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ja tez mam na szczęście 20 na dysku ale niektórzy co liczą dla mnie mog amiec tylko 2 :( bo tyle mam w tym progsie co dawalem im ustawione i lipa, pozyjemy zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 U mnie to samo, ale mam nadzieję, że mi się cache nie skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 u mnie tez tak jest :) mam jakies 4k jednostek i lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ja mam jeszcze 17, ale tylko dlatego, ze nie usuwalem drivera, bo w stashu skonczyly sie juz wczoraj :/ na szczescie udalo sie wyslac te jednostki, ale o pobieraniu nie ma mowy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 lipnie staty wyglądają :D widzieliście projekt setiathome na boinc?? teraz liczy kolo 4-5 godz sam policzylem sobie 3 jednostki a konta sa juz zrobione te z starego seti tylko trzeb aje aktywowwać :D wszystko jest w topicu o boinc, zapraszam do zapoznania sie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol666 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 mi jeszcze całe 150 WU zostało w kaszu jednak sie opłaciło robic zapasy:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 :D no naresz cie to [ciach!]o dziala, juzwyslalem i moi goście moze też wyślą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Yeah :!: zwiekszac cache Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 ta ja sobie chyba na 50 ustawie ::D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 hmm a u mnie nie dziala:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 /:D u mnie tez znowu nie dziala, następne 5 jednostkek sie kisi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 u mnie sie juz 10 kisi :/ dobrze ze wrzuciłem kesza 40 póki działało dlatego dzisiaj tak słabo narazie mam tylko 40 UW przerobioncyh dzisiaj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 a widzisz ile ja mam :D ale koledzy mają jeden 8 na dysku drugi z 6 do nio tez ma pewnie z 6 ja mam 5 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 U mnie też na wysłanie kilka czeka. A cache już na wyczerpaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 U mnie też na wysłanie kilka czeka. A cache już na wyczerpaniu.mi sie udalo dzisiaj az 6 oddac. a do oddania jest duzo, duzo wiecej a tu taki walek :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Cholera... i mnie dopadl w koncu ten problem :( Mam zapchana kolejke do wysylania no i _pusto_ w kolejce WU do przeliczenia... a co to oznacza nie musze chyba mowic.. ech.. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 KriS, trochę już się poprawiło. Mi się udało wypchnąć dzisiaj (wczorajdzisiaj wg czasu SETI) 104 jednostki i pobrać około 90. Co prawda szło jak krew z nosa (prawie 3 godziny), ale jakoś poszło. Skuteczność mniej więcej 30 do 70 na niekorzyść poprawnych transmisji. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 no juz widac u Krisa jak oddaje wu... idzie jak szalone :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 ja tez trochę oddaje ale idzie jak krew z nosa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 za duzo nie oddawaj... bo planujemy za jakies 2-3 dni pomachac Tobie jak bedziesz za naszymi plecami... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 no dzięki za otuchę :D nie ma co plakać taka kolej rzeczy i juz, nie tylko wy mnmi gonicie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 zawsze jest tak, ze ktos jest z przodu a ktos z tylu. nie ma co plakac trzeba liczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 pewnie a dzisiaj bedę miala rekord w ilości wu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 hihi dzisiaj mi sie udało wysłac 18 jednostek skeszowanych :D i juz jest 76 czyżbym miał dziisaj zrobic 80 :D:?::D:?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 nam moze uda sie 250 przekroczyc i przegonic fuxmena ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ludu wysyłajcie co macie oto wieści z placu boju :D : Data Server Status The data server is up and running If you are experiencing problems connecting to our server, this may be due to network problems on your end, network problems on the University campus, or our server being swamped with requests. For more information about previous outages, please check our Technical News page nareszcie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 je ja mam rekord 60 wu :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...