bartool Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 My tez mamy nowy rekord :twisted: 252 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 w morde jeza znow problemy z serverami SETI :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 od piatkowego wieczoru cos nie moge oddac wu na serwer co jest :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 no wlasnie patrzylem na staty i sie zastanawialem nad tym co sie dzieje. przychodze do pracy, a tu 12 policzonych, czyli musial sobie przez weekend cos oddac, bo liczy ~8 dziennie. nie zmienia to faktu, ze drazni mnie bardzo taka sytuacja :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 zaczynam miec tego dosyc; to ja sie mecze, staram sie, licze kupe jednostek, a nie moge ich wyslac; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 no kurde tez sie wkurzam :((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 juz dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 juz dzialachyba jednak nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 widać raz na jakiś czas komuś się uda.2 dni próbowałem i nic i nagle "spuściłem się" z 20 jednostek,ale po chwili znowu nie mogłem ani zassać ani wysłać (prosze bez skojarzeń :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 no u mnie tez zassal juz :P chyba wrocilo do normy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 oddalem z bolem te jednostki, ale kilku nie zaliczylo. dobrze, ze po poprzedniej awarii mam duzy kesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...