Witchhunter Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Chce kupic karte graficzna i mam na to jakies 450zl. Musi obslugiwac 2 monitory, wiec wybor ogranicza sie wlasciwie do: PowerColor Radeon9000 64MB DDR DVI TV-o - 458PLN (czy obsluguje hydravision?) Gigabyte/Maya Radeon 7500 Pro 64MB DDR, TV&DVI BOX - 420/450PLN Na wstepie zaznacze, ze kwota 500zl to bezwzgledna gorna granica i nie zamierzam wydac wiecej. Ktora karta waszym zdaniem jest korzystniejsza i co najwazniejsze: dlaczego? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Radeon 9000 bo.... nowszy :) I oczywiście w sklepie tweak.pl, hehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 a tak troche bardziej... obiektywnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 :arrow: ja na dniach spodziewam sie GigaByte ATi Radeon 7500Pro. jak bede go juz mial, napisze jak sie sprawuje 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 dobra, bardziej konkretne pytanie: jak wypada zwykly radeon9000 w porownaniu z wersja Pro7500 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 no tak, ja na dniach wlasnie potrzebuje miec te karte. Tak mysle o poniedzialku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Ja bym wziął zdecydowania Radeon'a 9000. Dużo nowsza konstrukcja no i Pixel Shader... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 a tak troche bardziej... obiektywnie :)Nie moge - bo mnie zbiją :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"]Ja bym wziął zdecydowania Radeon'a 9000. Dużo nowsza konstrukcja no i Pixel Shader...Radeon 9000 to po prostu leciuchno przycięty Radeon 8500 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"]Ja bym wziął zdecydowania Radeon'a 9000. Dużo nowsza konstrukcja no i Pixel Shader...Radeon 9000 to po prostu leciuchno przycięty Radeon 8500 :) Widze, że jesteśmy tego samego zdania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"]Widze, że jesteśmy tego samego zdania :)Jeszcze nas posądzą o jakiś spisek, cycuś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Bierz radka 9k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Dobrze, wiec 9000. Teraz jeszcze pozostaje kwestia producenta. Gigabyte nigdzie nie widac, znalazlem Saphire, PowerColor, albo po prostu Radeon (http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3560, co to jest za radeon nawiasem?)... sugestie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Dobrze, wiec 9000. Teraz jeszcze pozostaje kwestia producenta. Gigabyte nigdzie nie widac, znalazlem Saphire, PowerColor, albo po prostu Radeon (http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3560, co to jest za radeon nawiasem?)... sugestie? dzisiaj bede miał tego radka tylko ze bez obzługi 2 monitorów w sumie nei wiem jakiej on jest firmy i co jest wart ale to było ryzyko zawodowe :) zamieniłem go na gf4 mx440 z tego co wiem wydajnosc bardzo podobna jak go bede miał o 15 to cos o nim napisze pozdrowionka szpak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 bylbym wdzieczny szpak-u... czy ktos moze uchylic rabka tajemnicy odnosnie bez-firmowych Radeonow. Na komputroniku jest zdjecie (link wyzej) i jest tam niby wiatraczek ati. Ale z drugiej strony 9000/9000 PRO BBA sa wiatraczkow pozbawione... ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 juz mam cudownego radka 9000 .. ok przeprowadziłem testy 3dmark 2001 i jestem zachwycony. miałęm wczesniej gf4mx440 i o 100mhz szybszego procka i wynik był 4200 a teraz na ati jest 5300 i wszystkie testy zaliczone... jesli chcesz kupic radka to biez tego z komputronika firma to sapphire i jest ok w prawdze pisze z ejest chłodzona wiatrak + radiator ale w prawdzie jet sam radiatorek ...pamieci na karcie to hynix czyli sa dobre ...bardzo polecam ta karte wszystkim co maja wybór miedzy gf4mx440 a ati 9000 pazdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 juz mam cudownego radka 9000 .. ok przeprowadziłem testy 3dmark 2001 i jestem zachwycony. miałęm wczesniej gf4mx440 i o 100mhz szybszego procka i wynik był 4200 a teraz na ati jest 5300 i wszystkie testy zaliczone... jesli chcesz kupic radka to biez tego z komputronika firma to sapphire i jest ok w prawdze pisze z ejest chłodzona wiatrak + radiator ale w prawdzie jet sam radiatorek ...pamieci na karcie to hynix czyli sa dobre ...bardzo polecam ta karte wszystkim co maja wybór miedzy gf4mx440 a ati 9000 pazdroNo wiecie co, u nas w sklepie promocja na radki 9000 sapphire a Ty go do komputronika odsyłasz... buu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 juz mam cudownego radka 9000 .. ok przeprowadziłem testy 3dmark 2001 i jestem zachwycony. miałęm wczesniej gf4mx440 i o 100mhz szybszego procka i wynik był 4200 a teraz na ati jest 5300 i wszystkie testy zaliczone... jesli chcesz kupic radka to biez tego z komputronika firma to sapphire i jest ok w prawdze pisze z ejest chłodzona wiatrak + radiator ale w prawdzie jet sam radiatorek ...pamieci na karcie to hynix czyli sa dobre ...bardzo polecam ta karte wszystkim co maja wybór miedzy gf4mx440 a ati 9000 pazdroNo wiecie co, u nas w sklepie promocja na radki 9000 sapphire a Ty go do komputronika odsyłasz... buu.Ja np bym wolał kupić w komputroniku niż u was! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Ja np bym wolał kupić w komputroniku niż u was!Dlaczego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Dlaczego!dobre pytanie, why?????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...