OLAF_SKARPA Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Co o tym myślicie ? Niewiem czy było cosik o tej grze , jak by co to niech moderator ;) zamknie temat :) p.s...ale screeny na mnie robią pozytywne wrażenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 no fajne, nie wiedziałem co do grafiki to ok, ale najważniejsza w tej grze jest grywalność, która z części drugiej aż wypływała z monitora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ale byla tez cholernie frustrujaca jak prowadzi sie caly wyscig a tujakis idioda z normalnego ruchu zajedzie droge. poza tym te wozki jakos dziwnie sie prowadzily, nie naturalnie. pozyjemy zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 pierwsza czesc mi sie nie podobala.... a jesli te autka maja byc tak plastikowe jak na tych screenach to troszke to lipnie wyglada.. zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 lukajcie ;) mi sie podoba.. http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_mid...tclub3_t_w.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 mi sie wydaje ze jak midnajt klab pierwsza czesc byla QPA, druga tym bardziej to i trzecia czesc tez sie nie zmieni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Garstka screenów :) staram sie utrzymać topik heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 widze, że gierka kierowana do blink blink madafakaz :D ogląda ktoś "Pimp my Ride" na mtv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 nie...bo nie mam kablowki heheheh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 oojj pimp my ride rzadzi :D hmmm ciekawe jak z prowadzeniem tych autek bedzie... qrde... czemu oni te samochody robia tak swiecace? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 fo shizzle my nizzle bling bling bejbe ;] Mam nadzieje ze bedzie mozna dac 24" felgi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Jak sie pucuje auto 24h to tak wygląda :) uczcie sie hihihihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Myślę, że gra ogólnie nie będzie się różniła dużo od 2 części. No, ale może się mylę ;) Miodność napewno pozostanie na najwyższym poziomie, a do tego licencja na prawdziwe marki samochodowe i motocyklowe (które się niszczą, mam nadzieję) - to jest to!!! Niech ktoś napisze czy wiadomo kiedy premiera. P.S.Coś mi się wydaje, że znowu trzeba będzie się zaopatrzyć w kierownicę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 A dla mnie MC2 posysała na maxa. Niby grafa taka sobie , ale grywalność IMHO stała na wysokim poziomie. Grało mi sie wyjątkowo przyjemnie. Może czasami przesadzali z poziomem trudności ale w sumie nie ma co narzekać. Te screeny mocno łechtają :D Oby nie zwalili samej rozgrywki. Czekam ze zniecierpliwieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 A będzie an PC? z dwójką spędziłem wiele długich wieczorów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Jedynka to wielka kupa, dwójka trochę mniejsza, więc może trójka będzie wreszcie przyzwoita chociaż :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Jedynki nie widziałem bo nie było jej na PC. Ale dwójkę widziałem, grałem i mogę śmiało powiedzieć, że była to dla mnie najlepsza gra samochodowa(i dalej jest). Być może RBRally przypadłoby mi bardziej, ale teraz nie mam kierownicy. EmperoR_2001, Jeżeli dwójka Ci się nie podobała to nie sądze, że ta część Ci się spodoba. No chyba, że twoje zdanie jest wyrażone brakiem kierownicy;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Jedynka to wielka kupa, dwójka trochę mniejsza, więc może trójka będzie wreszcie przyzwoita chociaż :) określę to tak: w dwójkę grałem tylko w demo - jak je kiedyś tam dawno temu zassałem i odpaliłem, grając na padzie, to tak szybko jak odpaliłem, tak szybko odinstalowałem. ale po kupnie kierownicy znowu zacząłem instalować wszystkie samochodówki, jakie wpadały mi w łapki i co się okazało? że demko MC2 przyssało mnie do kierownicy na dłużej niż Colin 04. kierownica radykalnie zmienia odczucia w tej grze - w przeciwieństwie do NFS:U1 w którego lepiej mi się grało na padzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 a jak wyglda rozgrywka w porownaniu do mc2? bo musze przyznac, ze o ile zazwyczaj wole raczej realistyczne scigałki, to mc2 wyjatkowo przypadla mi do gustu. swietne byly motory (super rozwiazane sterowanie) genialne wyscigi na dotarcie w okreslone miejsce miasta dowolną trasa, ekstra muza. czy to wszystko jest nadal w mc3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Słyszał ktoś o tym czy gierka wyjdzie na PC ? Grałem w 2 część, jak jeszcze miałem kierownice i powiem tak - grywalność najlepsza ze wszystkich samochodówek jakie do tej pory widziałem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Archeolodzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Nie ma bata - jak ta gra bedzie na PC to kupuje kierownice! Poprzednia rozpadła się przy... MC2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidx Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 zadziwające!!!!!!! takiej gierki to ja nigdy nie widzałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 W 1 chyba nie grałem bo sobie nie przypominam a w dwójke demo bardzo długo grałem chyba z 3 tygodnie, trójka może będzie fajna zobaczymy pożyjemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...