Skocz do zawartości
OLAF_SKARPA

Midnight Club 3

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że gra ogólnie nie będzie się różniła dużo od 2 części. No, ale może się mylę ;) Miodność napewno pozostanie na najwyższym poziomie, a do tego licencja na prawdziwe marki samochodowe i motocyklowe (które się niszczą, mam nadzieję) - to jest to!!!

Niech ktoś napisze czy wiadomo kiedy premiera.

P.S.Coś mi się wydaje, że znowu trzeba będzie się zaopatrzyć w kierownicę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie MC2 posysała na maxa. Niby grafa taka sobie , ale grywalność IMHO stała na wysokim poziomie. Grało mi sie wyjątkowo przyjemnie. Może czasami przesadzali z poziomem trudności ale w sumie nie ma co narzekać.

Te screeny mocno łechtają :D Oby nie zwalili samej rozgrywki. Czekam ze zniecierpliwieniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedynki nie widziałem bo nie było jej na PC.

Ale dwójkę widziałem, grałem i mogę śmiało powiedzieć, że była to dla mnie najlepsza gra samochodowa(i dalej jest).

Być może RBRally przypadłoby mi bardziej, ale teraz nie mam kierownicy.

EmperoR_2001,

Jeżeli dwójka Ci się nie podobała to nie sądze, że ta część Ci się spodoba. No chyba, że twoje zdanie jest wyrażone brakiem kierownicy;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedynka to wielka kupa, dwójka trochę mniejsza, więc może trójka będzie wreszcie przyzwoita chociaż :)

określę to tak:

w dwójkę grałem tylko w demo - jak je kiedyś tam dawno temu zassałem i odpaliłem, grając na padzie, to tak szybko jak odpaliłem, tak szybko odinstalowałem.

ale po kupnie kierownicy znowu zacząłem instalować wszystkie samochodówki, jakie wpadały mi w łapki

i co się okazało? że demko MC2 przyssało mnie do kierownicy na dłużej niż Colin 04.

kierownica radykalnie zmienia odczucia w tej grze - w przeciwieństwie do NFS:U1 w którego lepiej mi się grało na padzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak wyglda rozgrywka w porownaniu do mc2?

bo musze przyznac, ze o ile zazwyczaj wole raczej realistyczne scigałki, to mc2 wyjatkowo przypadla mi do gustu.

swietne byly motory (super rozwiazane sterowanie) genialne wyscigi na dotarcie w okreslone miejsce miasta dowolną trasa, ekstra muza. czy to wszystko jest nadal w mc3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi