ptaku666 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Mam win xp pro sp1 i zauwazyłem ostatnio ze cały czas mi rzeźbi dysk (nawet jak nic sie nie robi w systemie), nawet jak gram w cs to od czasu do czasu widac takie lekkie przerwania, mysałem ze to wirus ale jak przeskanowałem to nic nie znalazł, uzyłem tez programu Ad-aware 6 do wyszukiwania robaków ale tez nic nie znalazł. Nie wiem czy teraz ostaje mi tylko format czy moze cos da sie jeszcze zrobic ???? Prosze o pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 sproboj zdefragmentować, mi to pomogło. BTW, czy w tle nie pracuje jakiś p2p ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 zrobiłem defragmentacje i jest dalej to samo, w tle nie chodzi zadne php, chyba bedzie trzeba formata trzasnąc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 zrobiłem defragmentacje i jest dalej to samo, w tle nie chodzi zadne php, chyba bedzie trzeba formata trzasnąc :?nie php tylko p2p ( torren emule kazza i inne ) :P aa tak btw ---> format nie jest odpowiedzia na wszystko , napewno nie przy dzisiejszych systemach , on byl wazny przy shicie 95 , 98 , me teraz juz nie , teraz trzeba dbac o system :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 a w menedżerze zadań patrzyłeś co zajmuje CPU i pamięć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 zrobiłem format i dalej to samo, nie wiem chyba dysk mi sie rozwalił :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 a czy dysk nie smiga na pio? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 A moze to indeksowanie plikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Mam jeszcze cos takiego ze jak długo cos na kompie nie robie, nie ruszam myszką itd..... to tak gdzies po 20 min bezczynnosci zaczyna i dysk zapierdzielac jak by robił defragmentacje, da sie to jakos wyłączyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Przywracanie systemu jest włączone dlatego dysk "sam" pracuje. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=56399 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 wyłączyłem przywracanie systemu, ale dalej dysk skrobie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 a nie masz moze antyvira pracujacego w tle :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Ludzie wiecie jak wyłaczyc porządkowanie dysku bo 30 minutach bezczynnosci??? Bo jak tylko nic nie robie przez 30 min dysk zapierdziela mi jak szalony ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...