Kasprzak Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Kumpel ma problem z plyta. Mam te sama i nigdy mi sie to nie zdarzylo. Przenosil ze starej do nowej obudowy plyte i nagle dzwieku nie ma. W biosie jest wlaczone (przeciez nic nie zmienial, tylko przenosil obudowe) no i winamp chdzi, equalizery latają a dzwieku nie ma. Wiecie co to moze byc. Nie wiem moze jakas zworka wyleciala ale watpie... Tam jest zintegrowany SounStorm wiec chyba ze jest wlaczona ustawia sie w biosie, a nawet jesli bylaby wylaczona to by XP nie wykryl jej i nie leciala muzyka. Macie jakies pomysly? Czy gwarancja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Włącz glośniki... :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 A tak na poważnie sprawdź ustawienia głośności w każdym dostępnym programie. Miałem tak jak w Allplayerze ściszałem dźwięk, to nawet po wyjściu z programu dźwięk pozostawał ściszony. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprzak Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 nie no sa wlaczone :) ale sprawdzalismy na sluchawkach i to samo A poza tym na ASUS`ie jest ta gadajaca babka ktora mowi ze wszstko ok (przy bootowaniu)- i tez jej nie slychac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...