liberator Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Czesto zdarza sie ze nagle nie wiadomo czemu wyskakuje okienko o tresci wystapil problem z aplikacja explorer.exe i zostanie ona zamknieta. Gdy wybieram debuguj to po chwili wszystki znika pojawia sie czysty pulpit a po chwili znow sa wszystkie ikonki. Czy ktos mial taka przypadlosc i wie jakto naprawic? Mam win xp pro i wszystkie aktualizacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Możesz ew. dokonać "naprawy" XP - wiadomo jak. Poza tym exproler to shit i polecam zaopatrzenie się w Operę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberator Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Mam zainstalowaną opere. Ale mi nie chodzi o internet explorer tylko o explorer'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Heh, ślepota. Możesz spróbować (jak już nadmieniłem powyżej) użyć opcji reinstalacji, bez formatu etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 system może być ok ale jest jakiś błąd w jednym z plików które są w folderze właśnie eksplorowanym, dziś tak miałem i znalazłem uszkodzony .mpg w folderze ze zdjęciami i po skasowaniu go wszystko jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberator Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Wlasnie tesh myslalem ze to jest to. Ale wczesniej nigdy czegos takiego nie mialem. A od jakiegos miesiaca co kilka dni jakis plik okazuje sie uszkodzony. Czy jest moze jakis program ktory wyszukuje uszkodzone pliki i je sqtecznie naprawia(nie usuwa)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 jedynie mogę doradzić, że jesli chodzi o obrazki i video to wystarczy ustawić w widoku- miniaturu i jeśli plik jest popsuty to miniaturka nie będzie widoczna, jeśli to często się zdarza to może warto sprawdzić czy nie ma bad sectorów na dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberator Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 a jak mozna sprawdzic czy nie ma bad sectorów? scandisk i defragmentacja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...