Niemiec Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Widze ze jest duze zainteresowanie moim WC:( standardowe WC zlozone z klockow, bardzo drogich klockow i wcale nie najwydajniejszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Widze ze jest duze zainteresowanie moim WC:( standardowe WC zlozone z klockow, bardzo drogich klockow i wcale nie najwydajniejszych. Jak taki madry to sobie zrob pompe, chłodnice, bloki, rezer i wtedy zobaczymy jak ci to wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 nie chodzi o to, bo poskladac z klockow kazdy moze. poza tym jak juz pisalem wczesniej wybrales najdrozsze komponenty z mozliwych a ich cena nie idzie niestety w parze z wydajnoscia, ale to Twoje pieniadze, wybor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Gdzie można dostać ten pojemnik ?? Tylko nie piszcie, że na MSC bo tam go nie znalazłem chyba, że ja nie umiem szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ja mysle, ze samhain@ast.ima.pl wie gdzie sa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Tez mysle ze samhain bedzie wiedzial wkoncu od niego go mamy nie johny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 hehehehehe :D :D :D :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...