Morgoth Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zainstalowalem windows 2003 server - 180 dniowy w pleni legalny :lol: Od tego czasu zaczely mi sie problemy z myszka (ie 3.0) mianowicie (najczesciej na grach) zacina sie na 1-2 sekundy i nie moge ruszac. Bywa takze tak, ze calkiem sie wylacza 8O i musze wypiac i wpiac wtyczke lub zrobic restart komputera. wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 spróbuj na ps2 wpiąc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgoth Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Wszelkie zmiany portow nic nie daja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 stery standard windowsowe czy instalowaleś dodatkowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Sprawdź ją na innym kompie, mi (niby po reinstalce systemu) padła własnie w ten sposób... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgoth Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Sprawdź ją na innym kompie, mi (niby po reinstalce systemu) padła własnie w ten sposób...Tzn. juz Ci nie dziala czy dziala ? Sterowniki instalowalem do niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Działa, ale co jakiś czas się wyłącza na kilka sekund. Wiem jak to zrobić (wystarczy ją rozkręcić i docisnąć wejscie w srodku w płytce), ale nie moge jej rozkręcić bo jedna srubka jest zwalona... A tak zostaje mi wciskanie kabla do srodka (jak to brzmi :> ). Oczywiście to pod warunkiem, ze padła Ci mysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 moze masz zlamany kabel :] i podczas gry jak ruszasz to ci nie styka :] ja w ciagu 2 tygodni skracalem kabel od myszki 5 razy i wkoncu kupilem radiowa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...