CrazyTomHero Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 podobno gdzies w necie pojawil sie schakowany Bios do tej plyty... (tj. mozna ustawic wiecej niz 166 na szynie) ma moze ktos adres albo slyszal o nim..?? jak na razie to tylko to mnie zatrzymuje przed podkteceinem procka... (poza tym ze plyta mi sie gzeje :( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 gadaj z pbernem bo on na takie cos polowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 a ma ktos moze bios ver. 1001 (podobno om ma takie wlasciwosci???)??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frank Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Byles tu http://download.asus.com.tw/mb_dl_menu.asp...2=15&l3=2&mid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 owszem, bylem - ale pisalem ze szukam biosu ver.1001 (albo takiego w ktorym mozna zwiekrzyc szyna ponad 166) Jak macie plyty glowne z taka ver. biosu to powiadomcie mnie.... i czy mozecie ustawic wiekrza szyna niz 166..??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...