Bulbe Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Właśnie takie WC mi się najbardziej podobają. Wszystko co tylko potrzebne bez zbędnych wodotrysków (no może w wypadku WC to niezbyt dobre określenie :P). Jak najbardziej się z Tobą zgadzam. Sam też powolutku zbieram części do WC, bloki już są, kolanka miedziane też, czekam jeszcze na pompę i do dzieła. Również chce zmieścić wszystko w obudowie (Big Tower), i jak najmniej migających światełek ;) Bulbe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_japko_ Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 @Th0m4S ja tez Ci poradze zalozenie cybantow, o wiele bezpieczniej [a ty czy sie podoba, czy nie to kwestia gustu, ale chyba lepiej nie stresowac sie niepotrzebnie :)]. Woda sie grzeje, weze sie rozszerzaja i nawet dobrze i ciasno zalozone potrafia sie zsunac. Na Twoich fotkach [z cpu] zauwazylem ze nie masz do konca naciagnietych wezy wylotowych, nacignij je bo troche niebezpiecznie to wyglada :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 waz na bloku jest nie doscisniety bo bede zmianial waz na przezroczysty tylko musze dzis blok na nbb zlutowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 mialem zalozyc nowy temat ale jak zobaczylem http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=113854 (respect Chaos) postanowilem reaktywowac ten :P a wiec to jest juz chyba z 3 wersja mojego wc niestety nie mam aparatu wiec nie moglem udokumentowac wszystich wersji ale przejdzmy do rzeczy :) na ta chwile pracuje przy czyms takim :P WC juz sie w sumie bardzo niezmini bo zamierzam: - usunac odpowietrzacz przy pompce - dolutowac korek do odpowietrzania i napelniania ukladu na gore nagrzewnicy - dac dodatkowa 120 na nagrzewnice - drobne modyfikacje.. :) jak wam sie podoba ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 no calkiem fajnie, mosfety i nb sie nie gotuja? i czemu ten odpowietrzacz jest taki dlugi? bo juz o ktorejs osoby taki widze a moj ma 5cm...(odpowietrzacz:]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 na takie drobne wc szkoda tyle zachodu z big towerem i taka nagrzewnicą dla niektórych wazniejsze jest to ze to działa a nie to ile zachodu kosztoewało to aby to zadziałało..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) [hS.4f] Logan na nb ten bloczek wystarczy a mofsetami sie jeszcze nie zajolem bo plyte mam dopiero 2 tygodnie.. :) POWER BY AMD miala byc cisza i wygoda dlatego mysle ze warto bylo :) mam tu duzo miejsca i wogule jest fajne :)... Edytowane 27 Lutego 2005 przez Th0m4S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) Poprzednie Twoje WC tez mi sie podobalo. Widac, ze zostalo przemyslane. Minimum wezy, pochowane niepotrzebne kable - to lubie :) Troche shroud z kartonu wali po oczach (zwłaszcza ten brzeg wystający za listwę), ale ogólnie ok :) Blok na procku jest piaskowany? Edytowane 27 Lutego 2005 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 krawedz juz przycieta chodzi i tak mam zamiar zbydowac normalny shrod tylko ze nie mam za wiele czasu na zbawe z moim kompe :/ a czy blok jest piaskowany to bys sie musial zapytac kolesi z bloki.pl bo to spider z dorobionym przez nich topem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 masz wc to teraz pora sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> za o/c :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...