pmp Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Kto moze potwierdzic, ze tagany robi firma Topower :D niech pisze http://www.dirkvader.de/frame.php?site=htt...agan-tg480.html RIKER - nie trzeba nic potwierdzać, tylko przeszukać archiwum troche ponad pół roku wstecz i znalazłbyś czego szukasz :) oczywiście prawde piszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 :roll: ja od niedawna tez naleze (z przymusu) do wyznawcow religii TAGAN bo moj rewelacyjnie cichy Seasonic SS-300FS sobie zdechl :? a ze przed zdechnieceim napieca genereowal takie ze tragedia to go nawet nie "regeneruje" niestety nie ma dystrybutora Seasonica w Polsce a wejsc do MaxDaty teraz nie mam wiec ... a co to ja chcialem - TAGAN 380 jest minimalnie glosniejszy niz moj stary Seasonic niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Dziwne to jest właśnie, że dla jednych są ciche a dla drugich głośne. Ja postaram się może nakręcić cyfrakiem mały film - jak się u mnie wolno kręcą wiatraki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Dziwne to jest właśnie, że dla jednych są ciche a dla drugich głośne. Ja postaram się może nakręcić cyfrakiem mały film - jak się u mnie wolno kręcą wiatraki. wiesz jak sie mialo Seasonica z fabrycznie ustawiona kontrola obrotow wentyla to juz nic innego nie jest ciche :? no moze te zasilacze bez wentylatorow (o ile nie trafisz na taki z "cykajacym" trafo) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Chcialbym miec tak cichego kompa, zeby mi przekszadzal "ten ogromny halas" generowany przez Tagana (to nie jest aluzja do nikogo). Jak sprawdzalem glosnosc swojej zasilki, to musialem poodpinac jakie sie da wiatraki w kompie, chociaz bardzo glosny tez nie jest (moj komp), ale BOXowe chlodzenie procka wszystko psuje i troche coolerek na NB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byzik Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 nagrałem naASUS PC probe zmiany napięcia w ciągu 2h i co ciekawe : 9 razy " skok " napiecia 12V do 12,672V zawsze to samo?!?! Pozostałe w normi ? 3,3V - 3,42 troche dużo 5V - 4,89 do 4,99V To Chiftek 360-302DF Co wy na to?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yes Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 zybys nie sugerowal sie odczytami z mobo tylko miernikiem "odpowiedniej " klasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...