Monkas Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Hej ludziska mam taka sprawe, kiedys spalil mi sie procek z brazowym laminatem i jadrem t-b oddalem na gwarancje i wszystko bylo ok. Spowrotem dostalem procka z zielonym laminatem i d***. Tamtego krecilem z powodzeniem na FSB 152 a teraz niemoge miec nawet 144. CO jest grane. Zasilacz mam nowke codegena 400 plyta as rock k7s8xe napiecie na plycie 1.75. Za wszystkie odp. z gory DZEKI!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Trafiła Ci się zła seria poprostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Czlowieku to jest normalna żecz proc procowi nie jest rowny jedne sie da super krecic inne nie lubia tego tak juz jest :!: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...