Dryblas Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 mam pytan możecie mi powiedzieć czy da sie przerobić jakoś mojago nowego radka 9600 na co lepszego niewiem moze xt czy coś takiego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 przerobić...hmm......przecież pro różni się od xt tylko taktowaniem.podciągnij taktowanie rdzenia do 500 mhz i bedziesz miał 9600 xt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Ten twój PRO Ultra to po prostu R9600XT :wink: tylko ze pod inna nazwa.Oczywiscie róznica moze być w GPU ale to musisz sam zobaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 hmmmm jka to jest wlasnie z tymi biosami mozna flashowac biosami od xt czy nie i czy bios musi byc od karty tej samej firmy bo napewno musi byc pod konkretne pamiatki :D pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaszek Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Witam, a nie da się odblokować 4 dodatkowych potoków w Sapphire Radeon 9600 XT 128 mb VIVO ?? I ile się da wykręcić z tej karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LpastA Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 no chyba zaden r9600 nie ma ukrytych dodatk potokow. mi 4 starczaja narazie, hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...