adamm Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Próbowałem wgarć softa do nokii 3410 ale jakiś błąd wyskoczył i teraz nie działa. Podobno trzeba wgrac eproma. Czy to prawda??? Jeżeli tak to jakim programem??? Pomóżcie P.S. Szukałem tego na forum ale nie mogłem znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 1. Co wyswietla podczas proby wgrania softu ? 2. Jakim programem wgrywales soft ? 3. Pod jakim systemem operacyjnym ? ========================== Wgraj fullflash, najlepiej spod WIN98, programem Nokia Flasher by Rolis (ikonka banan) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 1. Co wyswietla podczas proby wgrania softu ? 2. Jakim programem wgrywales soft ? 3. Pod jakim systemem operacyjnym ? ========================== Wgraj fullflash, najlepiej spod WIN98, programem Nokia Flasher by Rolis (ikonka banan) Pozdrawiam 1. Jakies cyferki 2. Knok 3. Win XP ale miałem program żeby flasher działał (UserPort) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiLd Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 idz sobie na http://www.techtronic.pl/ >> masz tam wszystko opisane dobrze... i dużo softu na FTP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...