MistrzPoiu Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 :D W końcu można nadawać i odbierać. A może znależli obcych .... i dlatego te problemy. A my teraz liczymy dla obcych ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 no to wysylam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 [gluteus maximus] ;) nie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 mi dziala..... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 no a jednak cosik juz nie chce poierac...za duzo ludzi pewnie sie rzucilo naraz... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Po prostu cały czas co kilka godzin się uda wysłać z 1WU, ale dobrze nie jest, bo nowe WU odebrać do liczenia gorzej. Mam nadzieję, że w końcu będzie w porządku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 mi sie udolo oddac u siebie, brata i z laptopa kolezanki. zwiekszylem taz kasze pozwalajace na tydzien bezstresowego liczenia w przypadku awarii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 no ja tez zapodalem sobie kasza na 40 wu ale dlaej jest co s nie tak wysle a nie sciągnie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Niestety dalej nie jest tak jak powinno :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Niestety dalej nie jest tak jak powinno :(dokladnie i widac to najlepiej po wynikach :( fajne wyniki beda jak wreszcie serw zacznie dzialac i ludzie oddadza to co maja ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Tylko, żeby się nie skończyło bo mi się za niedługo cache skończy. Niech naprawiają to wszystko :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 nno i znowu lipsztyk dobrze że póki działało skeszowałem 40 jednostek teraz to se mogą padac jak much ps.wczoraj zrobiłem nowy rekord 72 WU :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 nie wiem ja mogę spokojnie wysyłać i odbierać jednostki bez problemu :D i wysłałem dziś już 5 WU (z czego 3 przeliczone na innym kompie ale przesłane swoim) :D a i tak słabo liczymy :( hehe i mamy (foreści) nową nazwę HI-Q WU (HIgh Quality Work Unit [liczy sie po te trzy razy każde WU]) pzdr & dbrnc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Lukas odezwij sie na GG to odstopie troche ze swojego kesza, bo mam ich troszke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 ejuuuu...znow serverki padly.... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 juz mnie to w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia; a jak sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ie to przestane liczyc; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...