tumi Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 witka, mam taki problem, gdy chce ustawic w IE strone startowa okienko i przyciski do tego sluzace sa nieaktywne, ale strona domyslna jest ustawiona na microsoft... probowalem juz instalowac na nowo IE, skanowalem kompa tez programem antywirusowym, ale nic to nie daje, moze ktos pomoze cos na to???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 miałem to samo...dlatego zmieniłem na Opere :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ja mam ten sam problem. Dodam może jeszcze, że skanowanie Ad-Aware także nie pomaga :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Może to: http://www.mks.com.pl/baza.html?show=descr...ription&id=2854 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...