kapec12 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 cześć!!! wiecie moze jak mozna odblokowac kod klawiatury w nokii 3410 jesli jest haslo?kurde ustawilem sobie na kod i zapomnialem na jaki. teraz jak wlaczy mi sie blokada klawiatury to niemoge nic zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 sprobuj przywrocic ustawienia fabryczne, mozliwe ze sie zresetuje na standardowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapec12 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Nie moge przywrucić ustawień fabrycznych bo jest jakichs kod którego nie znam bo kupiłem telefon od kumpla....blagam pomocy morze mozna jakos zresetowac biosa??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Spytaj tego od kogo go kupiles. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapec12 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 onmuwi ze nie pamieta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 sprawdz czy logo manager go odczyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapec12 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 nie mam kabla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 To popytaj moze ktos inny ma kabel. Jak ktos nie ma to idz do jakiegos serwisu komorkowego, moze oni cos zdzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Moze kod fabryczny jest w INSTRUKCJI ,bo u mnie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Moze kod fabryczny jest w INSTRUKCJI ,bo u mnie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...