Hebol Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Witam mam dwa pytania: 1 - Mam jedną kosc 256 mb ddr 400 Elixirów cl3, i chcem dokupic kosc 512 mb ddr 400 cl 2,5 TwinMosów, czy te pamięci nie będą się ze sobą gryzły ze względu na róznice CL ? 2 - Lepiej jest dokpic kosc TwinMosów, czy jak juz mam Elixiry 2 taką samą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Regulamin forum: II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Tytuł "Pomoc" jest nieregulaminowy, zmień go, korzystając z przycisku "zmień" w swoim poście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 1) Kości nie będą się gryzły, ale obie będą działać z takim samym CL. 2) Lepiej kup TwinMos'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hebol Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Dzięki za odpowiedz za jedyną odpowiedz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...