zwo18 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Nie wiem co jest ale dysk mi jakos dziwnie mieli :// jakos dziwnie dlugo jak otwieram jakis katalog z plikami to nie dosc ze czyta to strasznie dlugo plus charakterystyczny dzwiek mielenia dysku :) to dochodzi do tego jakis DZIWNY !! dziwnego piszczenia tak jak by ocieral czy cos w tym stylu :/ Dysk seageta brakuda IV 7200 60 GB hm no mam kompa podkreconego ale ta plyta epok 8Kra@i ma podobno blokade szyny wiec co to moze byc :( ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Starość nie radość. Też tak mam. Po prostu zaczyna pokazywać kopyto. Trzeba poszukać nowego a tego, czym prędzej sprzedać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 mam to samo jutro sprzedaje, tylko żal mi troche kumpla jak mu się zwali, no ale ostrzegałem go ze dysk już nie nowy i może się zwalić, a sam kupuje Samsunga 80 Gb 8 Mb cashe, bo więcej mi nie potzreba, a słyszałem ze są super 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a12 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 ja bym go jak najszybciej dał do jakiegoś serwisu do sprawdzenia i ZRÓB BACKUP WSZYSTKICH WAŻNYCH RZECZY bo to znak że dysk niedługo pójdzie się **** ja też tak miałem..... no ale kto by tam backupy robił <lol> no i później żałowałem dysk również Barracuda 80GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Garfield^ noo dobrze slyszales :] dysk jest Okey ciuchutki (teraz sie wnerwiam na WhisperRocka 4 za glosno chodzi jak dla mnie ;] ) i wydajny takze polecam ino brac Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...