Kamilek Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Tylko ze te 200 zł w przypadku Sp-97 będzie za 2 lata pieniędzmi wyrzuconymi w błoto bo na amd 64 go nie załozysz.Jakby mozna go załozyc na na amd 64 to bym wziął, szkoda ze nie mozna :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Tylko ze te 200 zł w przypadku Sp-97 będzie za 2 lata pieniędzmi wyrzuconymi w błoto bo na amd 64 go nie załozysz.Jakby mozna go załozyc na na amd 64 to bym wziął, szkoda ze nie mozna :/troche pokombinujesz i napewno zalozysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Mam pytanie,teraz cos mnie naszło jakiej pasty uzywacie do TT v12?Tej bialej,standartowej, dołaczonej do opakwania,czy może jakiejs innej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Kamilek => do tego czasu i tak sie podstawka zmieni ;) a poza tym jak bedzie mnie stac na A64 to ne chlodzenie tez bede mial kase. poza tym produkty thermalrighta dlaej trzymaja cene np. na allegro starusienki sk6 kosztuje w okolicach 100pln a jest to juz konstrukcja prawie 4 letnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Niemiec podoba mi się ten twój tekst ze jak bedzie Cię stac na amd 64 bit to i na nowe chlodzonko.Widziałem to juz kilka razy na forum :) W sumie masz rację ale nie do konca sie z tym zgadzam, kazdy grosik ważny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 ale taka jest prawda. poza tym jak juz bede zmienial platforem to sadze, ze za cooler dostane ze 180-200pln a to bedzie i tak wiecej niz za niego zaplacilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Oto dwa kilka nowych cudeniek ze stajni TR: Pod P4 Na chipset :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Witam, mam Volcana 12 od 2 tygodni, plyte Abit NF7 (podstawowa wersja ) procka barton 2.5 zasilacz be quiet! 350W, narazie nie kręcony ale niedlugo ( wraz z nowa grafika i pamiecia ) zamierzam zwiekszyc fsb do 200 co za tym idzie napiecie i chcac nie chcac temperature, ale mam problem z maksymalnymi obrotami, przeszukalem to forum ale nie potrafilem znalezc odpowiedzi na pytanie : czemu nie moge wyciągnąc z tego wentyla maksymalnych obrotów, załozyłem zworke więc powinien kręcic sie na 5500, a bios i speedfan pokazują mi tylko 2700-2750 i to jest max, bios upgradowalem jakies 2 miesiące temu, moze ktos pomoc? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 a moze podpiales cooleer pod wtyczke na plycie gł.a nie na regulatorze obrotow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Ja prooponuje Scielent Boostera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...