Skocz do zawartości
|MALY|_old

Thermaltake Volcano 12 eXtreme - Opinia

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko ze te 200 zł w przypadku Sp-97 będzie za 2 lata pieniędzmi wyrzuconymi w błoto bo na amd 64 go nie załozysz.Jakby mozna go załozyc na na amd 64 to bym wziął, szkoda ze nie mozna :/

troche pokombinujesz i napewno zalozysz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamilek => do tego czasu i tak sie podstawka zmieni ;) a poza tym jak bedzie mnie stac na A64 to ne chlodzenie tez bede mial kase. poza tym produkty thermalrighta dlaej trzymaja cene np. na allegro starusienki sk6 kosztuje w okolicach 100pln a jest to juz konstrukcja prawie 4 letnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemiec podoba mi się ten twój tekst ze jak bedzie Cię stac na amd 64 bit to i na nowe chlodzonko.Widziałem to juz kilka razy na forum :) W sumie masz rację ale nie do konca sie z tym zgadzam, kazdy grosik ważny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam Volcana 12 od 2 tygodni, plyte Abit NF7

(podstawowa wersja ) procka barton 2.5 zasilacz be quiet! 350W, narazie nie kręcony ale niedlugo ( wraz z nowa grafika i pamiecia ) zamierzam zwiekszyc fsb do 200 co za tym idzie napiecie i chcac nie chcac temperature, ale mam problem z maksymalnymi obrotami, przeszukalem to forum ale nie potrafilem znalezc odpowiedzi na pytanie : czemu nie moge wyciągnąc z tego wentyla maksymalnych obrotów, załozyłem zworke więc powinien kręcic sie na 5500, a bios i speedfan pokazują mi tylko 2700-2750 i to jest max, bios upgradowalem jakies 2 miesiące temu, moze ktos pomoc? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi