zwo18 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Mam seageata baracude IV 7200 60 GB chodzi komp mi cay czas bo mam neostradke i od tamtej pory chodzi strasznie , mieli go jak wchodze w katalog z jakimis plikami winde odpala X czasu a ostatnio nawet jaksie dzwieki jakby piszczenia, jak by ktos igla po dysku jechal :/ co to moze byc ?? i co z tym dyskiem :( sa jakies programy albo cos takiuego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 sprawdz go smartem i pod kątem badsectorów, może coś wykaze. Jeśli ci dysk mieli cały czas to sprawdz system adawarem może jakieś trojany albo niepotrzebne procesy ci korzystają z dysku. Zobacz czy masz transfery przy przegrywaniu plików w normie, zdefragmentuj go sobie (polecam O&O defrag). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_T Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 zobacz czy jest glowica dokrecona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...